Skatteministeriet

Debatindlæg

Oversigt over debatindlæg skrevet af den nuværende samt tidligere skatteministre.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Debatindlæg

Ministerindlæg 12. november 2019

Nødvendigt med strengere krav til skatterådgiverne

Ministeren Regeringen har en klar ambition om at stille strengere krav til skatterådgiverne og en klar forventning til, at de tager ...

Ministerindlæg 25. september 2019

Der skal ryddes op efter udbytteskandalen

Ministeren Der er brug for at forny og genetablere den samfundskontrakt, der er mellem bankerne og samfundet. Her er min klare forventning, at bankerne forstår og påtager sig deres ansvar. Det skriver skatteminister Morten Bødskov i et indlæg bragt i Politiken onsdag d. 25. september.

Ministerindlæg 23. september 2019

Skatteminister: Regeringen går til kamp mod skatteundgåelse med nyt lovforslag

Ministeren Jeg er glad for, at vi går forrest i kampen mod skatteundgåelse, og jeg står fuldt ud på mål for den danske løsning. Det skriver skatteminister Morten Bødskov i et indlæg bragt i Børsen mandag d. 23. september.

Ministerindlæg 12. september 2019

Sådan får vi tilliden til skattesystemet tilbage

Ministeren Det er altafgørende for den danske velfærdsstat, at skattesystemet fungerer. Det kræver flere ressourcer, ikke bare flere computere. Det skriver skatteminister Morten Bødskov i en kronik i Politiken d. 12. september 2019.

Ministerindlæg 1. maj 2019

Vi skal forlange samfundssind af IT-giganterne

Ministeren Sammen med it-giganterne skal der udvikles nye internationale skatteregler, så de bidrager til fællesskabet der, hvor de skaber vækst. Det skriver skatteminister Karsten Lauritzen i et indlæg bragt af Jyllands-Posten onsdag den 1. maj.

Ministerindlæg 29. marts 2019

Dansk enegang om bagatelgrænser for Kina-pakker er ikke vejen frem

Ministeren Jeg lytter naturligvis gerne til mulige initiativer, der skal sikre, at der opkræves den rette importmoms. Men den rette løsning er ikke dansk enegang, da et nyt EU-direktiv om under to år moderniserer momsreglerne og fjerner bagatelgrænsen. Det skriver skatteminister Karsten Lauritzen i et indlæg bragt af Avisen Danmark fredag den 29. marts.

Ministerindlæg 6. marts 2019

Skal vi virkelig gøre Danmark fattigere, Mette?

Ministeren Socialdemokratiets 14 skattepolitiske forslag vil gøre Danmark til et fattigere sted. Det skriver skatteminister Karsten Lauritzen i et indlæg bragt af Børsen torsdag den 6. marts.

Ministerindlæg 5. marts 2019

Nøglen til et stærkt skattevæsen ligger hos medarbejderne

Ministeren Kursen er lagt om, og der er afsat historisk mange milliarder til investeringer i skatteforvaltningen. Nu skal der skabes ro om medarbejderne - for de er nøglen til et stærkt skattevæsen. Det skriver skatteminister Karsten Lauritzen og formand for HK Stat Rita Bundgaard i et fælles indlæg bragt af Avisen Danmark tirsdag den 5. marts.

Ministerindlæg 11. februar 2019

Er der håb for morgenkaffen?

Ejendomsvurdering Der er brug for at få nuancer og proportioner ind i Politikens dækning af ejendomsvurderingssystemet. Det skriver skatteminister Karsten Lauritzen i et indlæg bragt i Politiken mandag den 11. februar.

Ministerindlæg 11. februar 2019

Det er blevet billigere at være dansker

Ministeren Siden Venstre overtog regeringsmagten i 2015, er der indgået aftaler, som frem mod 2025 vil gøre det godt 27 mia. kr. billigere at være dansk borger og drive dansk virksomhed. Det skriver skatteminister Karsten Lauritzen i et indlæg bragt i en række regionale dagblade søndag den 10. februar.

Ministerindlæg 14. januar 2019

Vi har lært af fortidens fejl – nu skal vi have skattevæsenet sikkert ind i fremtiden

Skatteforvaltningen 2021 Genopretningsplanen for skatteforvaltningen – som på flere områder er bakket op af aftaler med brede flertal i Folketinget – vil skabe resultater. Det skriver skatteminister Karsten Lauritzen i en kronik bragt i Berlingske den 26. december 2018.

Pressekontakt:
Er du journalist, og har du spørgsmål til Skatteministeriet? Kontakt Skatteministeriets pressefunktion:

tlf. 72 22 23 24
e-mail: presse@skm.dk


Øvrig kontakt:
Se, hvordan du som borger eller virksomhed kan kontakte Skatteministeriet og styrelser under Skatteministeriet.