Pernille er generalist i Skatteministeriet

Pernille er uddannet cand.negot. og har arbejdet i Skatteministeriets koncern i mere end 20 år.

I dag sidder Pernille i et kontor i departementet, der arbejder med organisering og koncernstyring.

I mit kontor beskæftiger vi os med, hvordan vi er organiseret, og hvordan opgaverne varetages på tværs af Skatteministeriets koncern, der udover departementet består af ti styrelser. Vi prøver at holde fokus på en helhed og udarbejder bl.a. governance- og styringsstrukturer og tværgående analyser. Vi har en udadvendt rolle og et bredt netværk i koncernen, og vi taler ofte med kollegaer på kryds og tværs af både departement og styrelser. Den rolle befinder jeg mig godt i”, fortæller Pernille.

Mød En Medarbejder (Pernille)

En arbejdsplads, der udfordrer
Det er efterhånden blevet til en mere end 20 år lang karriere i Skatteministeriets kon-cern for Pernille, men der er hele tiden kommet nye og spændende opgaver, som hun har kunnet give sig i kast med.

Jeg synes, at jeg aldrig er nået til vejs ende. Jeg har bevæget mig en del rundt i systemet, og undervejs har der også været organisationsændringer, hvor jeg er flyttet med mine opgaver og har fået nye. Så på den måde er jeg aldrig løbet tør for udfordringer. Der har været rigtig meget udvikling, og det er et plus for mig,” forklarer hun.