Louise er udsendt ekspert for Skatteministeriet

Louise er sekunderet national ekspert (SNE) for Skatteministeriet. Hun har sin daglige gang i Bruxelles, hvor hun bruger sin erfaring fra Skatteministeriet til at hjælpe de enkelte landes nationale skattemyndigheder.

Jeg projektstyrer et sted mellem 10 og 15 projekter rundt omkring i EU, og hjælper de nationale myndigheder med at forbedre deres reformmuligheder. Nogle medlemslande har ikke den ekspertise, der skal til for at udforme strukturreformer, så den hyrer vi ind og er med til at kvalitetssikre reformarbejdet.”, fortæller Louise, der har været ansat i Skatteministeriet siden 2011 og haft base i Bruxelles de sidste to et halvt år.

DSC05184

Vender hjem med viden og nye vinkler på Skatteministeriets arbejde
Med jobbet som SNE følger et stort ansvar, som Louise følte sig godt rustet til at varetage netop på grund af sin skatteministerielle baggrund.

Man får bare en bredere vinkel på det hele, fordi EU-lovgivningen i virkeligheden påvirker rigtig mange ting og også sætter mange af rammerne for det, vi laver i Skatteministeriet”, fortæller Louise, der ser frem til at kunne anvende sin indsigt i EU, når hun vender tilbage til Danmark i 2024.

Jeg tror, at det er en af SNE’ernes vigtigste opgaver at komme hjem igen med brugbar viden om EU. Man skal være nysgerrig på at lære noget nyt, og have en villighed til at bidrage med det, man kan. For man skal både suge til sig og lære, men også give noget af sin egen viden,” påpeger Louise.