Mød en medarbejder

Uffe er kontorchef i departementet

"Man er privilegeret, når man i et job får en kombination af, at det både er fagligt komplekst, og samtidig har en enorm betydning for samfundet."

Frederik er student i Skatteministeriet

”Jeg har arbejdet en del forskellige steder og har sjældent oplevet så godt et socialt sammenhold som her."

Katrine arbejder med told, gæld og spil i et forretningskontor

"For mig er det bare rigtig fedt, når jeg kan mærke, at forskellige fagligheder bliver bragt i spil for at løse en opgave."

Jens er økonom med mere end 40 år i Skatteministeriet

"Hvad er en økonom? Det er en der græder over spild. Det er en følelse. Ligesom et musikalsk menneske får kuldegysninger, når de hører en falsk tone"

Henrik er Jurist i Skatteministeriet: Tilbage efter 29 år

"Min erfaring med skattelovgivning strækker sig ikke kun til et kendskab om reglerne, men også hvordan de fungerer i praksis."

Louise er udsendt ekspert for Skatteministeriet

"Jeg tror, at det er en af vores vigtigste opgaver at komme hjem igen med brugbar viden om EU. Man skal være nysgerrig på at lære noget nyt."

Fie fik smag for lovgivningsarbejdet og skiftede afdeling

"Jeg startede i et kontor, der arbejder med koncernstyring og HR. Her fik jeg øjnene op for at arbejde med de politiske emner."

Pernille er generalist i Skatteministeriet

"Vi har en udadvendt rolle og et bredt netværk i koncernen, og vi taler ofte med kollegaer på kryds og tværs af både departement og styrelser."

Christian er formand for personaleforeningen

"Når man bruger så meget tid sammen med sine kollegaer, er det vigtigt, at man også svinger godt socialt. Det gør det bare sjovere at gå på arbejde."