Løn- og ansættelsesforhold

I Skatteministeriet bærer vi et stort ansvar for mange borgeres og virksomheders hverdag. Det kræver en stor indsats af vores medarbejdere. Derfor belønner vi også en god indsats og lægger vægt på, at arbejdet kan balanceres med familie og fritid.

Løn

I Skatteministeriet hænger medarbejdernes kvalifikationer, indsats og resultater sammen med den løn og de tillæg, de får. Vi lægger vægt på, at sammenhængen er så gennemsigtig og forståelig som muligt for at sikre størst mulig motivation og medarbejdertilfredshed.

I forbindelse med den årlige PULS-samtale inviteres alle medarbejdere også til en lønsamtale, der er en del af den årlige tillægsproces.

Arbejdstid

I Skatteministeriet er arbejdstidstilrettelæggelsen fleksibel. Medarbejderne kan møde og forlade arbejdspladsen på fleksible tidspunkter, hvis det i øvrigt er foreneligt med opgaverne. I perioder kan der være overarbejde. Men der skal også være plads til at balancere arbejdet med familien og fritiden.

Hjemmearbejde

Som medarbejder i Skatteministeriet er der mulighed for at arbejde hjemmefra i det omfang, det er foreneligt med tjenesten. Alle medarbejdere får stillet en smartphone og en bærbar pc med netadgang via indbygget sim-kort til rådighed.

Faciliteter

Skatteministeriet ligger i skønne omgivelser på Christianshavn ud til kanalen og Islands Brygge. Der er parkeringskælder og cykelkælder med badefaciliteter, og metroen på Christianshavn ligger fem minutters gang herfra.

Vi har frugtordning og en god kantine, som serverer morgenmad og en sund og lækker frokost med et stort udvalg.