Skatteministeriet

Vækst

Oversigt over samtlige sider om emnet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Vækst

Nyhed 9. februar 2018

Regeringen letter afgift for små destillerier

Vækst Regeringen har sammen med et flertal i Folketinget sikret smådestillerier en afgiftslettelse på op til 75.000 kr. om året. Vigtigt for de små destilleriers konkurrenceevne og mulighed for at vokse, siger skatteminister Karsten Lauritzen.

Nyhed 13. november 2017

Her er skatteinitiativerne i regeringens erhvervspakke

Vækst Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti og Det Radikale Venstre indgået en aftale om en række erhvervs- og iværksætterinitiativer. Her er en oversigt over skattetiltagene.

Ministerindlæg 28. marts 2017

’Noget-for-noget’ gælder selvfølgelig også Airbnb

Vækst Deleøkonomien skal blomstre i Danmark. Men det kræver et godt og nært samarbejde mellem myndighederne og de deleøkonomiske forretningskoncepter, skriver skatteminister Karsten Lauritzen i dette indlæg, der blev bragt den 28. marts i Politiken.

Nyhed 25. oktober 2016

Produktionsvirksomheder i Jylland og på Fyn vinder på PSO-afskaffelse

Vækst En afskaffelse af PSO-afgiften vil især gavne i Jylland og på Fyn, hvor beskæftigelsesandelen i produktionserhvervene er høj, viser nye tal fra Skatteministeriet.

Aktuelle skattetal 25. oktober 2016

Afskaffelse af PSO-afgift gavner produktionsvirksomheder i Jylland

Vækst Afskaffelsen af PSO-afgiften giver en lempelse til et bredt udsnit af danske virksomheder. Lempelsen gavner især Jylland, hvor beskæftigelsesandelen i produktionserhvervene er høj.

Ministerindlæg 25. oktober 2016

Den danske vækstmotor skal på værksted

Vækst Det vil være at spille hasard med den danske vækst, hvis ikke der kommer en vækstplan nu, skriver skatteminister Karsten Lauritzen og erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen i dette debatindlæg, der blev bragt i Berlingske Business den 16. oktober.

Aktuelle skattetal 22. september 2016

Jobfradrag og PensionsBonus vil komme landdistrikterne til gavn

Jobreform Det vil være personer bosat i landdistrikterne, som får den største relative stigning i købekraften ved regeringens forslag til et ekstra jobfradrag og en PensionsBonus.

Aktuelle skattetal 20. september 2016

Tre store udfordringer for dansk vækst

Vækst Dansk økonomi er grundlæggende sund, men der er fortsat markante udfordringer, hvis vi vil holde vores velstandsniveau på et højt niveau. Det vil kræve øget produktivitetsvækst, flere investeringer og bedre vilkår for iværksættere og vækstvirksomheder.

Nyhed 20. september 2016

Skatteminister: Det er i vores alles interesse, at flere bruger deleøkonomien

Vækst Deleøkonomien giver flere muligheder for hver enkelt dansker og bærer et enormt vækstpotentiale for samfundet med sig. Derfor skal skattereglerne i højere grad end i dag omfavne den deleøkonomiske udvikling, understreger skatteminister Karsten Lauritzen.

Nyhed 30. august 2016

Skatteminister: Bøvlede skatteregler må ikke bremse iværksættere og deleøkonomi

Vækst Regeringen vil forbedre vilkårene for danske virksomheder gennem en række initiativer på skatteområdet. Det sker med vækstudspillet Vækst 2016, som skatteministeren og erhvervs- og vækstministeren i dag præsenterer.