Skatteministeriet

Skatteankestyrelsen

Oversigt over samtlige sider om emnet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Skatteankestyrelsen

Nyhed 9. december 2019

Det lysner for sagsbunkerne i Skatteankestyrelsen

Skatteankestyrelsen Efter flere år med lange sagsbehandlingstider i Skatteankestyrelsen, ser det nu ud til, at kurven er ved at knække. Der er dog stadig lang vej igen, før styrelsen er helt i mål. Det er konklusionen i den status, Skatteministeriet netop har sendt til Folketinget.

Pressemeddelelse 31. oktober 2018

Ny direktør til Skatteankestyrelsen

Skatteankestyrelsen Det er indstillet til H. M. Dronningen, at Winnie Helene Jensen udnævnes til ny styrelsesdirektør for Skatteankestyrelsen med virkning fra 1. januar 2019.

Pressemeddelelse 6. november 2017

Landsskatteretten åbner møderet i Silkeborg

Skatteankestyrelsen Borgere i Vestdanmark skal ikke længere køre hele vejen til København for at få deres sag prøvet ved Landsskatteretten. Fra den 1. januar 2018 kan de nøjes med at køre til Silkeborg. Det styrker borgernes retssikkerhed, at de nu kan få deres sag prøvet i både Øst- og Vestdanmark, mener skatteministeren.

Nyhed 22. december 2015

Ny redegørelse om Skatteankestyrelsens produktion

Klagebehandling En redegørelse om Skatteankestyrelsens produktion oversendes i dag til Folketingets skatteudvalg. Redegørelsen viser, at styrelsen som forventet har en større sagspukkel, men at udviklingen i produktiviteten bevæger sig i den rigtige retning.

Pressemeddelelse 29. oktober 2015

Fordeling af 300 nye arbejdspladser til inddrivelse uden for Hovedstaden er på plads

SKAT Anden del af udflytningsplanen på skatteområdet er nu på plads. I alt ansættes der 300 nye medarbejdere i Thisted, Grenaa, Middelfart, Tønder, Herning og Ringkøbing, som skal styrke området for inddrivelse af gæld.

Pressemeddelelse 1. oktober 2015

Skatteministeriet opretter 575 arbejdspladser uden for hovedstaden

SKAT Som en del af regeringens samlede udflytning af statslige arbejdspladser oprettes 575 arbejdspladser på Skatteministeriets område uden for Hovedstaden. En stor del er nyansættelser, mens andre flyttes fra Hovedstaden ud i resten af landet.

Pressemeddelelse 16. august 2014

Regeringen vil have ryddet op i skatteklagesager

Ejendomsbeskatning SKAT har igennem en årrække stået over for en større sagspukkel vedrørende genoptagelse af sager om såkaldte fradrag for grundforbedringer. Nu prioriterer regeringen 425 mio. kr. til at komme til bunds i sagerne.

Ministerindlæg 20. februar 2014

Boligejerne har ret til fair behandling

Ankenævn I sidste uge fik vi alle kendskab til en højst uhensigtsmæssig praksis hos et af vurderingsankenævnene. Hvis der er enkelte sager, der ikke håndteres efter bogen - hvilket der tilsyneladende er tale om - er det vigtigt at få rettet op, skriver Skatteminister Morten Østergaard i et indlæg i Berlingske.

Nyhed 9. januar 2014

Ny styrelse til klagebehandling er gået i luften

Skatteankestyrelsen 1. januar så en ny styrelse dagens lys. Skatteankestyrelsen skal styrke retssikkerheden og at sikre en mere effektiv og tidssvarende klagestruktur på Skatteministeriets område.

Pressemeddelelse 3. september 2013

Ny Skatteankestyrelse får nu direktør

Skatteankestyrelsen Den 1. januar 2014 etableres Skatteankestyrelsen, som er en ny styrelse på Skatteministeriet område. Formålet med oprett ...