Skatteministeriet

Pensionskommissionen

Oversigt over samtlige sider om emnet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Pensionskommissionen

Pressemeddelelse 3. juli 2015

Pensionskommissionen indstiller sit arbejde

Pensionskommissionen Pensionskommissionen blev nedsat af den tidligere regering i 2014. Med det nye regeringsgrundlag er tidsplanen og opgaven for kommissionen blevet ændret. Skatteminister Karsten Lauritzen har drøftet situationen med Professor Torben M. Andersen, som er formand for Pensionskommissionen. Der er opnået den fælles forståelse, at det bedste vil være at indstille Kommissionens arbejde.

Nyhed 2. februar 2015

Verdens bedste pensionssystem skal gøres bedre

Pensionskommissionen Pensionskommissionen har afholdt sin første konference. Eksperterne skal komme med anbefalinger i slutningen af 2016.

Publikation 29. januar 2015

Det danske pensionssystem - internationalt anerkendt, men ikke problemfrit

Pensionskommissionen ”Det danske pensionssystem – Internationalt anerkendt, men ikke problemfrit” blev offentliggjort i forbindelse med Pensionskommissionens konference torsdag den 29. januar.

Nyhed 21. november 2014

Kommission søger efter sprækker i pensionssystemet

Pensionskommissionen Det danske pensionssystem er kendt som et af de mest robuste. Men der er også svage led i systemet, som kan svække incitamentet til arbejde og spare op.

Nyhed 23. maj 2014

Regeringen har sammensat Pensionskommissionen

Pensionskommissionen Medlemmerne af regeringens Pensionskommission er blevet udpeget. Kommissionen starter nu sit arbejde og skal afrapportere til regeringen senest i efteråret 2016.

Pressemeddelelse 14. maj 2014

Regeringen nedsætter Pensionskommission - Torben M. Andersen bliver formand

Pensionskommissionen Regeringen er klar med en uafhængig Pensionskommission, som med professor Torben M. Andersen i spidsen skal gå systemet efter i sømmene og pege på nye løsninger.