Skatteministeriet

Ministeren

Oversigt over samtlige sider om emnet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Ministeren

Pressemeddelelse 11. december 2019

Regeringen sikrer økonomisk håndsrækning til unge landmænd

Ministeren Et forslag om at indføre en ny sælgerpantebrevsmodel får støtte fra regeringen. Det betyder, at fx unge landmænd i fremtiden får bedre mulighed for at finansiere købet af et landbrug.

Pressemeddelelse 21. november 2019

Regeringen lukker fradragsfinte for leasingbiler

Ministeren Leasingfirmaer har kunnet få fradrag for særligt slidte køretøjer, selv om de var under et halvt år gamle. Det er ikke rimeligt, og derfor er den mulighed nu lukket, siger skatteminister Morten Bødskov.

Pressemeddelelse 14. november 2019

Skatteminister: Stop for støtte til klager i sager om refusion af udbytteskat

Ministeren Fra 1. januar 2020 har typisk udenlandske selskaber, pensionskasser og fonde ikke længere mulighed for at få godtgjort deres udgifter til rådgivere, når de klager over afgørelser i sager om refusion af udbytteskat. Det har Folketinget netop vedtaget.

Ministerindlæg 12. november 2019

Nødvendigt med strengere krav til skatterådgiverne

Ministeren Regeringen har en klar ambition om at stille strengere krav til skatterådgiverne og en klar forventning til, at de tager ...

Pressemeddelelse 6. november 2019

Skatteminister: Strengere krav til skatterådgiverne

Ministeren Skatterådgivere skal med lov forpligtes til at indberette skattemæssige ordninger, der potentielt kan anvendes til aggressiv skatteplanlægning. Det er en del af et lovforslag, som Skatteminister Morten Bødskov fremsætter d. 6. november.

Pressemeddelelse 23. oktober 2019

Skatteminister klar med eftersyn af akutte it-problemer

Ministeren Regeringens eftersyn af skattevæsenets akutte it-problemer viser, at der på flere områder er behov for at skubbe tidsfrister og investere massivt allerede i 2020. Regeringen er klar med i alt 1,7 mia. kr. i 2020. Samtidig etableres et uafhængigt It-tilsyn og en ny whistleblowerordning.

Pressemeddelelse 23. oktober 2019

Pressemøde om eftersyn af skattevæsenets akutte it-problemer

Ministeren Skatteminister Morten Bødskov vil på et pressemøde onsdag den 23. oktober kl. 11.00 præsentere regeringens eftersyn af skattevæsenets akutte it-problemer.

Pressemeddelelse 27. september 2019

Statens overenskomstforhandlinger flyttes til nyoprettet Medarbejder- og Kompetencestyrelse

Ministeren Respekt og dialog er nøgleord for skatteminister Morten Bødskov, der fremover har statens overenskomstforhandlinger under sig. Arbejdet forankres i en nyoprettet Medarbejder- og Kompetencestyrelse, der ud over arbejdet med statens overenskomstforhandlinger også får ansvar for fællesstatslige opgaver i forhold til arbejdsmiljø, kompetenceudvikling og ledelse

Pressemeddelelse 26. september 2019

Regeringen prioriterer velfærd frem for skattelettelser

Ministeren Omprioriteringsbidraget skal afskaffes og velfærden forbedres, så bedre uddannede unge kan bidrage til at skabe job og vækst. Regningen skal betales ved blandt andet at annullere tre skatterabatter fra den tidligere regering.

Ministerindlæg 25. september 2019

Der skal ryddes op efter udbytteskandalen

Ministeren Der er brug for at forny og genetablere den samfundskontrakt, der er mellem bankerne og samfundet. Her er min klare forventning, at bankerne forstår og påtager sig deres ansvar. Det skriver skatteminister Morten Bødskov i et indlæg bragt i Politiken onsdag d. 25. september.

Ministerindlæg 23. september 2019

Skatteminister: Regeringen går til kamp mod skatteundgåelse med nyt lovforslag

Ministeren Jeg er glad for, at vi går forrest i kampen mod skatteundgåelse, og jeg står fuldt ud på mål for den danske løsning. Det skriver skatteminister Morten Bødskov i et indlæg bragt i Børsen mandag d. 23. september.

Pressemeddelelse 16. september 2019

Skatteminister: Vi skal have en udbyttemodel, der er helt anderledes skrap

Ministeren Skatteminister Morten Bødskov vil have en ny og skrappere model for udbytteskat. Bankerne skal tage et større ansvar og såkaldte udbyttefrikort skal helt afskaffes. Samtidig kalder han det et gennembrud, at Skattestyrelsen har fået millioner af nye oplysninger fra Dubai.

Ministerindlæg 12. september 2019

Sådan får vi tilliden til skattesystemet tilbage

Ministeren Det er altafgørende for den danske velfærdsstat, at skattesystemet fungerer. Det kræver flere ressourcer, ikke bare flere computere. Det skriver skatteminister Morten Bødskov i en kronik i Politiken d. 12. september 2019.

Pressemeddelelse 12. august 2019

Skatteministeren ansætter særlig rådgiver

Ministeren Skatteministeriet har ansat Jakob Eldrup Lauesen som særlig rådgiver for skatteminister Morten Bødskov.

Pressemeddelelse 4. juli 2019

Skatteminister tilfreds med Advokatnævnets afgørelse

Ministeren En række advokater hos advokatfirmaet Bech-Bruun var inhabile, da de påtog sig opgaven med at udføre den uvildige advokatundersøgelse om udbytteskat for Skatteministeriet. Afgørelsen betyder, at salæret på 3,5 mio. kr. skal tilbagebetales til Skatteministeriet, og flere involverede advokater får bøder

Pressemeddelelse 29. maj 2019

Udbyttesagen: Skattestyrelsen indgår milliardforlig med amerikanske pensionsplaner

Ministeren 61 amerikanske pensionsplaner tilbagebetaler ca. 1,6 mia. kr., som er udbetalt i udbytterefusion i perioden 2012-15.

Pressemeddelelse 29. maj 2019

Pressemøde om nyt forlig i udbyttesagen

Ministeren På et pressemøde i Skatteministeriet den 29. maj kl. 15.00 vil skatteminister Karsten Lauritzen orientere om, at Skattestyrelsen i går aftes dansk tid er lykkedes med at indgå et forlig til et anseeligt beløb i udbyttesagen.

Ministerindlæg 1. maj 2019

Vi skal forlange samfundssind af IT-giganterne

Ministeren Sammen med it-giganterne skal der udvikles nye internationale skatteregler, så de bidrager til fællesskabet der, hvor de skaber vækst. Det skriver skatteminister Karsten Lauritzen i et indlæg bragt af Jyllands-Posten onsdag den 1. maj.

Pressemeddelelse 26. april 2019

Beskatning for veterankøretøjer skal forenkles

Ministeren Reglerne for beskatning af veteranbiler er komplicerede og vanskelige at kontrollere. Derfor lægger skatteministeren og Dansk Folkeparti nu op til en forenkling, hvor det såkaldte originalitetskrav afskaffes.

Pressemeddelelse 9. april 2019

Skatteminister Karsten Lauritzen præsenterer i dag sin seneste bølge af forenklingstiltag på gældsområdet

Ministeren I dag har skatteminister Karsten Lauritzen præsenteret endnu et lovforslag om forenkling af gældsområdet. Lovforslaget indeholder ni konkrete tiltag, som skal understøtte en mere effektiv inddrivelse af danskernes gæld til det offentlige. Med det seneste lovforslag har ministeren siden 2016 fremsat 32 forenklingstiltag på området.