Skatteministeriet

Grønne afgifter

Oversigt over samtlige sider om emnet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Grønne afgifter

Aktuelle skattetal 25. april 2018

Lavere afgift gavner især forbrugere med elvarme uden for byerne

Grønne afgifter En yderligere nedsættelse af elvarmeafgiften vil give en lempelse til et bredt udsnit af forbrugere, der primært bruger elvarme til at opvarme deres boliger. Lempelsen gavner især områder uden for byerne, hvor andelen af boliger opvarmet med el, er høj.

Ministerindlæg 18. april 2018

Grøn energi skal gavne både planeten og pengepungen

Grønne afgifter Når man kan få mere OG billigere grøn omstilling for pengene, så er det sund fornuft at gøre det, skriver skatteminister Karsten Lauritzen i et debatindlæg bragt på Altinget den 18. april.

Pressemeddelelse 10. december 2014

Skatteministeren vil drøfte reklameafgift igen

Grønne afgifter Benny Engelbrecht inviterer SF og Enhedslisten til drøftelse i januar om den planlagte reklameafgift.

Nyhed 16. juni 2014

Ny lov baner vej for grøn energi

Klima Ny lovgivning fra regeringen gør det muligt for danske kraftvarmeværker at satse på biomasse. Skatteminister Morten Østergaard besøgte mandag Studstrupværket i Aarhus, der nu skal ombygges, så værket skifter fra kul til næsten 100 pct. træpiller.

Publikation 5. maj 2010

Grønne kørselsafgifter

Grønne afgifter De danske planer for introduktion af kørselsafgifter for lastbiler og personbiler har hidtil fulgt planerne i Nederlandene, så vi kunne basere os på erfaringerne der. Nederlandene oplever dog betydelige forsinkelser i deres projekt, og det er usikkert, hvornår og om, kørselsafgiftssystemet i Nederlandene i det hele taget indføres.

Notat 31. januar 2009

Aftale om omlægning af affaldsforbrændingsafgiften

Grønne afgifter Aftale af 31. januar 2009 mellem regeringen (Venstre og Det Konservative Folkeparti), Dansk Folkeparti og Liberal Alliance om en provenuneutral omlægning af afgifterne på brændbart affald

Rapport 1. oktober 2003

Redegørelse om den volumenbaserede emballageafgift, september 2003

Grønne afgifter Arbejdsgruppen har analyseret problemstillingen omkring den volumenbaserede emballageafgift, pant- og retursystemet samt ...