Skatteministeriet

Forsyningssikkerhedsafgiften

Oversigt over samtlige sider om emnet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Forsyningssikkerhedsafgiften

4. april 2014

Regeringen afblæser udskældt afgift

Forsyningssikkerhedsafgiften Regeringen foreslår at tilbagerulle forsyningssikkerhedsafgiften. Som alternativt finansieringsbidrag til Energiaftale 2012 vil regeringen øge personskatterne. Samlet set er det til gavn for både husholdninger og erhverv.

4. april 2014

Tilbagerulning af FSA giver lempelser til erhvervslivet

Forsyningssikkerhedsafgiften Regeringen foreslår at tilbagerulle forsyningssikkerhedsafgiften. Sammen med Aftaler om Vækstplan DK vil det medføre lempelser til erhvervslivet på op mod ca. 1,5 mia. kr. i 2020.

4. april 2014

Tilbagerulning af FSA giver danske familier større rådighedsbeløb

Forsyningssikkerhedsafgiften Regeringen foreslår at tilbagerulle forsyningssikkerhedsafgiften. Som alternativ finansiering vil regeringen øge personskatterne. Samlet set øger forslaget rådighedsbeløbet for en gennemsnitlig husholdning frem mod 2020 i forhold til finansiering via forsyningssikkerhedsafgiften.

4. april 2014

Regeringen afblæser udskældt brændeafgift

Forsyningssikkerhedsafgiften Regeringen er klar med en alternativ finansieringsmodel, som i gennemsnit vil give borgerne godt 200 kr. mere i rådighedsbeløb sammenlignet med, hvis afgiften var blevet gennemført i den oprindelige form. Samtidig gives en række lempelser til erhvervslivet.

28. marts 2014

Morten Østergaard: Erhvervslivet skal ikke belastes af FSA

Forsyningssikkerhedsafgiften Skatteministeren understreger, at den nuværende model for forsyningssikkerhedsafgiften vil give administrative udfordringer og belaste erhvervslivet økonomisk. Han ønsker en model, som ikke på samme måde belaster virksomhederne.

28. marts 2014

Forsyningssikkerhedsafgiften risikerer at koste erhvervslivet millioner

Forsyningssikkerhedsafgiften Den samlede forsyningssikkerhedsafgift vil resultere i øgede omkostninger for erhvervslivet på op til 750 mio. kr., hvis den gennemføres. Det viser tal fra Skatteministeriet.

24. februar 2014

”Vi skal have skatter, der virker”

Skatteadministration I et interview i Børsen i dag slår skatteminister Morten Østergaard fast, at skattesystemet skal give mening for borgere og virksomheder. Skatteministeren er parat til at kigge skatter og afgifter efter i sømmene for at sikre, at de virker.