Skatteministeriet

Finanslov

Oversigt over samtlige sider om emnet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Finanslov

Nyhed 3. december 2019

Skatteminister: Bedre velfærd og grønne ambitioner kræver penge i kassen

Finanslov Fornuftige skatteforslag er med til blandt andet at afskaffe omprioriteringsbidraget på uddannelsesområdet. Den skæve bo- og gaveafgift rulles derfor tilbage, siger skatteministeren.

Pressemeddelelse 3. december 2019

Skatteminister: Historisk høj bevilling til skattevæsenet

Finanslov Med aftale om finanslov for 2020 får skatteforvaltningen et markant løft på 1,7 mia. kr. Regeringen prioriterer genopretning og styrket skattekontrol med den højeste samlede bevilling i nyere tid.

Pressemeddelelse 5. december 2018

Finanslovsaftale 2019: Toldkontrollen styrkes med op til ca. 20 ekstra toldere og bedre udstyr

Finanslov Regeringen og Dansk Folkeparti er med finanslovsaftalen for 2019 enige om at styrke toldkontrollen. I alt afsættes der 52,5 mio. kr. til bl.a. at ansætte op til ca. 20 nye toldere.

Pressemeddelelse 30. november 2018

Finanslovsaftalen sænker skatter og afgifter for ca. 400 mio. kr. årligt

Finanslov Danskerne kan se frem til færre og lavere afgifter i 2019. Det er resultatet af finanslovsaftalen for 2019, som regeringen netop har indgået med Dansk Folkeparti. Samtidig udvides det forhøjede befordringsfradrag for pendlere i 25 yderkommuner.

Pressemeddelelse 28. november 2017

Aftale på plads: Bredt flertal i Folketinget står bag 480 mio. kr. til stærkere skattekontrol

Finanslov Regeringen er sammen med hele Folketinget på nær Enhedslisten enige om at investere 480 mio. kr. frem til 2021 i en bedre og mere digital skattekontrol og vejledningsindsats i skattevæsenet. Aftalen betyder blandt andet nye, digitale redskaber til skattevæsenet i kampen mod fejl og snyd med skatter, moms og afgifter.

Pressemeddelelse 31. august 2017

Regeringen klar med ny milliardtilførsel til fremtidens skattevæsen

Finanslov Regeringen vil samlet set prioritere 10,5 mia. kr. i et historisk og ambitiøst investeringsprogram for den danske skatteforvaltning frem mod 2021. Ny tilførsel på 5,5 mia. kr. kommer dermed ud over en politisk aftale fra sidste år.

Nyhed 18. november 2016

Her er finanslovens initiativer på skatteområdet

Finanslov Partierne bag finansloven for 2017 er enige om en række initiativer på skatteområdet. Det indebærer blandt andet en fastfrysning af grundskylden og en nedsættelse af registreringsafgiften. Samlet set medfører skatteinitiativerne øget vækst og højere arbejdsudbud, og det bliver billigere at være dansker.

Pressemeddelelse 18. november 2016

Bredt flertal enige om nyt ejendomsvurderingssystem

Ejendomsvurdering Et bredt udsnit af Folketingets partier har netop indgået en aftale om et nyt ejendomsvurderingssystem, som fra 2019 skal give mere retvisende vurderinger af danskernes ejendomme og grunde. Samtidig er der enighed om en tilbagebetalingsordning, så de boligejere, der siden 2011 har betalt skat af en for høj vurdering, får pengene tilbagebetalt. Det drejer sig om godt 700.000 ejerboliger – især uden for de store byer.

Pressemeddelelse 18. november 2016

Forhandlinger om nyt ejendomsvurderingssystem og investeringer i et nyt skattevæsen i Skatteministeriet

Finanslov Regeringen mødes i dag fredag klokken 15:00 med en række af Folketingets partier til forhandlinger om et nyt ejendomsvurderingssystem og investeringer i et nyt skattevæsen.

Pressemeddelelse 18. november 2016

Bred politisk opbakning til historiske investeringer i skattevæsenet

Finanslov Regeringen har sammen med et bredt flertal bestående af S, DF, LA, R og K indgået en aftale om en styrkelse af det danske skattevæsen. Dermed er der politisk opbakning til en historisk milliardindsprøjtning i skattevæsenet samt en ny organisering af skatteforvaltningen.

Ministerindlæg 24. november 2015

Virksomhederne har intet at klage over

Bo- og gaveafgift Skatteminister Karsten Lauritzen forklarer i dette indlæg, bragt 24. november i Børsen, hvordan danske virksomheder bliver tilgodeset højere ved nedsættelse af bo- og gaveafgiften end ved afskaffelse af formueskattekursen alene.

Pressemeddelelse 19. november 2015

Regeringen lemper beskatningen af familieejede virksomheder

Bo- og gaveafgift Regeringen nedsætter bo- og gaveafgiften for familieejede virksomheder fra 15 procent til ca. 5 procent frem mod 2020. Samlet set afsætter regeringen 3,1 mia. kroner i perioden. Dermed forbedres vilkårene for virksomheder, der står over for et generationsskifte, markant.

Nyhed 19. november 2015

Finanslov letter skatter og afgifter til borgere og virksomheder med 4 mia.

Finanslov Borgere og virksomheder skal betale 4 mia. kroner mindre i skatter og afgifter i 2016. Det fremgår af den finanslov, som regeringen, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og De Konservative torsdag har indgået. Finansloven indeholder en række konkrete initiativer på skatteområdet.

Pressemeddelelse 29. september 2015

Finanslov: Regeringen klar med skatte- og afgiftslettelser for 2,4 mia. kr.

Finanslov For at styrke konkurrenceevnen og skabe arbejdspladser i hele Danmark lægger regeringen med forslaget til finansloven for 2016 op til at lette skatter og afgifter for 2,4 mia. kr. Skatteminister Karsten Lauritzen er blandt andet glad for, at NOx-afgiften står til at blive afskaffet.

Nyhed 12. januar 2015

Fordobling af fradrag for fagforeningskontingenter

Finanslov Fradraget for fagforeningskontingenter er nu fordoblet fra 3.000 kr. til 6.000 kr.

Nyhed 19. september 2014

Lovforslag om forhøjelse af loftet over fradrag for fagforeningskontingent sendt i høring

Finanslov Regeringen har som led i finanslovsforslaget for 2015 foreslået, at loftet over fradrag for fagforeningskontingenter forhøjes. Lovforslaget sendes nu i høring.

Nyhed 4. december 2013

Skatteændringer i finansloven for 2014

Finanslov Regeringen, Venstre og Det Konservative Folkeparti indgik i sidste uge en aftale om finansloven for 2014. Som en del af ...