Skatteministeriet

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser fra Skatteministeriet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Pressemeddelelser

Pressemeddelelse 28. november 2019

Skatteminister: Nyt værktøj i kampen mod sort økonomi

Sort arbejde Virksomheder skal kunne pålægges at bruge et digitalt salgsregistreringssystem, hvis der er mistanke om sort økonomi. Det er et godt værktøj i kampen mod de virksomheder, der bevidst snyder den danske statskasse, mener skatteminister Morten Bødskov.

Pressemeddelelse 21. november 2019

Regeringen lukker fradragsfinte for leasingbiler

Ministeren Leasingfirmaer har kunnet få fradrag for særligt slidte køretøjer, selv om de var under et halvt år gamle. Det er ikke rimeligt, og derfor er den mulighed nu lukket, siger skatteminister Morten Bødskov.

Pressemeddelelse 18. november 2019

Nulskattesagen: De berørte boligejere efteropkræves tre år tilbage i tid

Ejendomsbeskatning Regeringen og et bredt flertal i Folketinget er enige om, at de boligejere, som gennem en årrække ikke har betalt ejendomsværdiskat, skal efteropkræves i op til tre år. Skatteminister Morten Bødskov er glad for, at der nu er fundet en balanceret løsning, så boligejerne kan komme videre.

Pressemeddelelse 15. november 2019

De yngste danskere har på 10 år mere end halveret deres restskat

Restskat Over de seneste 10 år er det beløb, borgere under 30 år betaler i restskat, blevet mere end halveret. I 2009 var beløbet på hele 1 mia. kr., men i 2018 er beløbet faldet til 450 mio. kr.

Pressemeddelelse 14. november 2019

Skatteminister: Stop for støtte til klager i sager om refusion af udbytteskat

Ministeren Fra 1. januar 2020 har typisk udenlandske selskaber, pensionskasser og fonde ikke længere mulighed for at få godtgjort deres udgifter til rådgivere, når de klager over afgørelser i sager om refusion af udbytteskat. Det har Folketinget netop vedtaget.

Pressemeddelelse 7. november 2019

Skærpet kontrol virker: Toldere finder markant flere ulovlige våben

Kontrol Der har været en voldsom stigning i antallet af ulovlige våben, der bliver beslaglagt i tolden. Toldstyrelsen har skærpet kontrollen, og det har været nødvendigt, vurderer skatteministeren.

Pressemeddelelse 6. november 2019

Skatteminister: Strengere krav til skatterådgiverne

Ministeren Skatterådgivere skal med lov forpligtes til at indberette skattemæssige ordninger, der potentielt kan anvendes til aggressiv skatteplanlægning. Det er en del af et lovforslag, som Skatteminister Morten Bødskov fremsætter d. 6. november.

Pressekontakt:
Er du journalist, og har du spørgsmål til Skatteministeriet? Kontakt Skatteministeriets pressefunktion:

tlf. 72 22 23 24
e-mail: presse@skm.dk


Øvrig kontakt:
Se, hvordan du som borger eller virksomhed kan kontakte Skatteministeriet og styrelser under Skatteministeriet.