Skatteministeriet

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser fra Skatteministeriet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Pressemeddelelser

Pressemeddelelse 30. november 2016

Serviceeftersyn af momsområdet færdiggjort

Moms Skatteministeriets Koncernrevision (SKR) har færdiggjort sit serviceeftersyn af momsområdet. SKR konkluderer, at der ikke er tegn på, at momsområdet er præget af omfattende systematisk svindel som i udbyttesagen, men at indsatsen på en række områder kan forbedres. Skatteminister Karsten Lauritzen har netop drøftet konklusionerne med Folketingets partier.

Pressemeddelelse 18. november 2016

Bredt flertal enige om nyt ejendomsvurderingssystem

Ejendomsvurdering Et bredt udsnit af Folketingets partier har netop indgået en aftale om et nyt ejendomsvurderingssystem, som fra 2019 skal give mere retvisende vurderinger af danskernes ejendomme og grunde. Samtidig er der enighed om en tilbagebetalingsordning, så de boligejere, der siden 2011 har betalt skat af en for høj vurdering, får pengene tilbagebetalt. Det drejer sig om godt 700.000 ejerboliger – især uden for de store byer.

Pressemeddelelse 18. november 2016

Forhandlinger om nyt ejendomsvurderingssystem og investeringer i et nyt skattevæsen i Skatteministeriet

Finanslov Regeringen mødes i dag fredag klokken 15:00 med en række af Folketingets partier til forhandlinger om et nyt ejendomsvurderingssystem og investeringer i et nyt skattevæsen.

Pressemeddelelse 18. november 2016

Bred politisk opbakning til historiske investeringer i skattevæsenet

Finanslov Regeringen har sammen med et bredt flertal bestående af S, DF, LA, R og K indgået en aftale om en styrkelse af det danske skattevæsen. Dermed er der politisk opbakning til en historisk milliardindsprøjtning i skattevæsenet samt en ny organisering af skatteforvaltningen.

Pressemeddelelse 7. november 2016

Skatteminister: Selvfølgelig skal der være ligestilling for par med fertilitetsproblemer

Moms Skatteminister Karsten Lauritzen giver nu en hjælpende hånd til danske par med fertilitetsproblemer. Siden juni har skatteministeren arbejdet for at fritage fertilitetsbehandlinger for moms, hvis manden er årsagen til, at et par har svært ved at få børn. EU-kommissionen giver nu grønt lys.

Pressekontakt:
Er du journalist, og har du spørgsmål til Skatteministeriet? Kontakt Skatteministeriets pressefunktion:

tlf. 72 22 23 24
e-mail: presse@skm.dk


Øvrig kontakt:
Se, hvordan du som borger eller virksomhed kan kontakte Skatteministeriet og styrelser under Skatteministeriet.