Skatteministeriet

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser fra Skatteministeriet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Pressemeddelelser

Pressemeddelelse 29. april 2015

Fritagelsen for el- og brintbiler foreslås forlænget

Regeringen vil søge tilslutning til at forlænge afgiftsfritagelsen for el- og brintbiler med et år frem til udgangen af 2016. Det sker for at skabe arbejdsro om udarbejdelsen af stabile rammevilkår for afgiften på el- og brintbiler.

Pressemeddelelse 23. april 2015

Skatteministeren underskriver fredag historisk ministererklæring med Slesvig-Holsten

Pressen inviteres til at dække præsentationen og underskrivningen af fælles ministererklæring om vækst og erhvervsudvikling i det dansk-tyske grænseland.

Pressemeddelelse 23. april 2015

Skatteminister: Slut med checks og indbetalingskort på 1 øre

SKAT SKAT skal være i øjenhøjde med borgerne. Derfor skal det undersøges, om reglerne kan ændres, så der ikke længere udsendes girokort-opkrævninger eller checks med udbetalinger af beløb, der ikke står mål med omkostningerne. Det siger skatteminister Benny Engelbrecht, som har bedt SKAT og Skatteministeriet se på forslag til nye regler på området.

Pressemeddelelse 22. april 2015

Nye rentesatser for selskabernes restskat mv. og loft over indestående på skattekontoen

Rentesatser Regeringen fremsætter i dag et lovforslag, der ændrer på rentereglerne for selskabernes restskat og overskydende skat mv. Renterne ændres, så de bliver mere aktuelle. Samtidig indføres et loft over indestående på skattekontoen hos SKAT.

Pressemeddelelse 20. april 2015

Ny analyse af grundlaget for boligskatter

Ejendomsbeskatning Professor Peter Birch Sørensen og ph.d. i økonomi Jacob Vastrup har skrevet et videnskabeligt arbejdspapir om de principielle begrundelser for ejendomsværdiskatten og grundskylden. En af konklusionerne er, at den samfundsøkonomiske omkostning ved at erstatte boligskatterne med andre skatter er et tocifret milliardbeløb hvert år.

Pressekontakt:
Er du journalist, og har du spørgsmål til Skatteministeriet? Kontakt Skatteministeriets pressefunktion:

tlf. 72 22 23 24
e-mail: presse@skm.dk


Øvrig kontakt:
Se, hvordan du som borger eller virksomhed kan kontakte Skatteministeriet og styrelser under Skatteministeriet.