Skatteministeriet

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser fra Skatteministeriet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Pressemeddelelser

Pressemeddelelse 19. december 2014

Ny rapport om brug af Kammeradvokaten

Departementet En ny rapport om Skatteministeriets brug af Kammeradvokaten offentliggøres i dag. Skatteministeren er glad for den åbenhed om brugen af Kammeradvokaten, som rapporten giver. Skatteministeren har derfor besluttet, at rapporten fremover skal udarbejdes årligt.

Pressemeddelelse 17. december 2014

Skatteminister bestiller grundig gennemgang af IT-system

SKAT Rigsrevisionen har i dag udtrykt kritik af SKATs inddrivelse af offentlige restancer, fordi it-systemet EFI endnu ikke fungerer. Skatteministeren er enig i de problemstillinger, Rigsrevisionen peger på. Skatteministeriet vil derfor foretage en grundig gennemgang af systemet med bistand fra eksterne eksperter for at få løst problemerne.

Pressemeddelelse 17. december 2014

Lovforslag i børnecheck-sagen fremsættes ikke

Børne- og ungeydelse Regeringen har efter moden overvejelse besluttet ikke at fremsætte lovforslag om tilpasning af optjeningsprincippet til EU-retten. Regeringen vurderer, at det ikke er muligt at finde et flertal, der bakker op om forslaget.

Pressemeddelelse 12. december 2014

Aftale om skattely-bekæmpelse på plads

Skattely Regeringen, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten er enige om en række initiativer, som skal dæmme op for skattely. Ved siden af initiativerne fra regeringens skattelypakke er der enighed om at afsætte penge til skattelybekæmpelse i SKAT.

Pressemeddelelse 12. december 2014

Skattelyforhandlinger går ind i afgørende fase

Skattely Regeringens udspil til en skattelypakke blev præsenteret 6. november. Partierne har på skatteområdet forhandlet siden sidste uge, og forhandlingerne er nu gået ind i sin afgørende fase.

Pressemeddelelse 11. december 2014

Bredt flertal i Folketinget enige om nye spilaftaler

Spilleafgifter Et bredt flertal er enige om en aftale, der bl.a. afskærer spillehaller fra at snyde med udlodningerne til velgørende formål.

Pressemeddelelse 10. december 2014

Skatteministeren vil drøfte reklameafgift igen

Grønne afgifter Benny Engelbrecht inviterer SF og Enhedslisten til drøftelse i januar om den planlagte reklameafgift.

Pressemeddelelse 9. december 2014

Nye regler dæmmer op for skattesnyd i EU

Skattely Regeringen er sammen med de andre EU-lande blevet enige om at indføre nye regler, som skal sikre, at selskabskonstruktioner med moder- og datterselskaber ikke misbruges til skatteunddragelse.

Pressemeddelelse 4. december 2014

10.000 flere pendlere får forhøjet deres befordringsfradrag

Befordringsfradrag Fra nytår bliver kredsen af yderkommuner, med forhøjet befordringsfradrag, udvidet fra 16 til 25. Tiltaget skal gøre det attraktivt for flere pendlere at blive boende i kommunerne, selvom de arbejder længere væk.

Pressemeddelelse 2. december 2014

Regeringen har indkaldt til skattely-forhandlinger

Skattely Regeringen har indkaldt Folketingets partier til forhandlinger om den skattelypakke, som blev fremlagt i starten af november. Desuden lægger regeringen op til at afsætte midler til at få undersøgt de dokumenter, som er blevet lækket til en række medier om mulig skatteunddragelse i Luxembourg.

Pressekontakt:
Er du journalist, og har du spørgsmål til Skatteministeriet? Kontakt Skatteministeriets pressefunktion:

tlf. 72 22 23 24
e-mail: presse@skm.dk


Øvrig kontakt:
Se, hvordan du som borger eller virksomhed kan kontakte Skatteministeriet og styrelser under Skatteministeriet.