Skatteministeriet
Vinduespudser
Pressemeddelelse 15. januar 2019

Nye tal: Danskerne bruger BoligJobordningen i stor stil

BoligJobfradrag Nye tal fra Skatteministeriet viser, at danskerne har fået fradrag for over 11 mia. kroner fra 2015 til 2017. Skatteminister Karsten Lauritzen glæder sig over, at danskerne får energirenoveringer, rengøring og børnepasning i hjemmet til gavn for aktiviteten i hele Danmark.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nye tal: Danskerne bruger BoligJobordningen i stor stil

Danskerne bruger i stor stil BoligJobordningen til at få fradrag fra bl.a. rengøring, børnepasning og energirenovering i hjemmet. Således er der givet over 11 milliarder kroner i fradrag i perioden 2015 til 2017. Det viser seneste Aktuelle Skattetal fra Skatteministeriet.

Større aktivitet i hele landet

Fradragene hjælper dog ikke kun danskerne til at få en lettere hverdag og grønnere boliger. BoligJobordningen bidrager også til aktivitet i hele landet. Alene i 2017 fik danskerne et skattefradrag for lønudgifter under BoligJobordningen, der svarer til ca. 2.800 fuldtidsansatte håndværkere i et år.

”Jeg er glad for, at så mange danskere benytter BoligJobordningen. Den bidrager til aktivitet i hele landet og hjælper samtidig hundredtusinder af danskere til at få lavet mere energivenlige boliger og letter hverdagen gennem fradrag til energirenovationer, børnepasning og rengøring”, siger skatteminister Karsten Lauritzen.

Permanent ordning

Siden den daværende VK-regering indførte ordningen i 2011, har den skiftet form flere gange. Den blev gjort permanent som led i aftalen om finansloven for 2018, så danskerne også fremover kan få fradrag for bl.a. rengøring i hjemmet og håndværksydelser til energirenovering af boligen. 

Læs publikationen "Aktuelle Skattetal om BoligJobordningen" her.