Gyldig fra

Ny direktør i Vurderingsstyrelsen

Poul Taankvist bliver ny direktør for Vurderingsstyrelsen. Han kommer fra en stilling som direktør i Økonomistyrelsen.

Poul 4376

Vurderingsstyrelsen får ny direktør den 1. maj, hvor Poul Taankvist tiltræder. Han kommer fra en stilling som direktør i Økonomistyrelsen og er uddannet cand.scient.pol ved Aarhus Universitet.

Derudover har Poul Taankvist bl.a. en fortid som økonomidirektør i Forsvarsministeriet og Forsvarskommandoen.

”De kommende år står Vurderingsstyrelsen over for at skulle udsende nye ejendomsvurderinger og implementere de nye boligskatteregler. Det er en vigtig opgave, som kræver en sikker og kompetent person. Det er Poul Taankvist. Derfor er jeg selvsagt glad for, han har sagt ja til at løfte opgaven sammen med medarbejderne i Vurderingsstyrelsen”, siger skatteminister Morten Bødskov.

Poul Taankvist ser frem til udfordringen og glæder sig til at komme i gang.

”Udsendelsen af de nye ejendomsvurderinger og implementeringen af de nye boligskatteregler er en vigtig opgave, der har stor betydning for rigtig mange danskere. Vurderingsstyrelsen har et stort ansvar for, at det sker på bedst mulig vis. Den opgave ser jeg frem til at løfte sammen med Vurderingsstyrelsens mange dygtige medarbejdere”, siger Poul Taankvist.

Den nye direktør overtager efter Morten Jensen, der har fungeret som direktør siden Morten Niels Jakobsen blev ansat som departementschef i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Pressekontakt:
Skatteministeriets pressefunktion:
Tlf. 72 22 23 24
E-mail: presse@skm.dk