Gyldig fra

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen ansætter ny direktør

Niels Gotfredsen bliver ny direktør for Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Styrelsen vedligeholder, udvikler og forenkler it-løsninger og systemer i skattevæsenet.

Neg Skm Bygning

Niels Gotfredsen har været fagdirektør i styrelsen siden februar 2020, og har været konstitueret direktør siden september.

Skatteminister Morten Bødskov glæder sig over, at Niels Gotfredsen har taget den vigtige opgave på sig.

”Udviklings- og Forenklingsstyrelsen står over for nogle store, komplekse og vigtige opgaver i de kommende år. Det er eksempelvis afgørende, at udviklingen af det nye ejendomsvurderingssystem og udskiftningen af de gamle legacy-systemer kommer godt i mål. Den opgave har jeg stor tillid til, at Niels Gotfredsen kan løfte”, siger skatteminister Morten Bødskov og fortsætter:

”Derfor er jeg selvsagt meget glad for, at Niels med sin store erfaring fra området har sagt ja til at blive direktør for styrelsen”.

Niels Gotfredsen selv ser også frem til at fortsætte arbejdet.

”Der er ingen tvivl om, at vi står overfor store udfordringer og spændende opgaver de kommende år. Heldigvis ved jeg, at vi har mange gode kompetente folk i hele Udviklings- og Forenklingsstyrelsen – og dem ser jeg frem til at løfte de næste års vigtige opgaver med”, siger Niels Gotfredsen.

Niels Gotfredsen blev kandidat i statskundskab ved Aarhus Universitet i 1995, og har siden gjort karriere som embedsmand i staten, herunder som direktør i Moderniseringsstyrelsen. Inden han tiltrådte som fagdirektør i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen kom han fra en stilling som Associate Partner i McKinsey & Company.

Pressekontakt:
Skatteministeriets pressefunktion:
Tlf. 72 22 23 24
E-mail: presse@skm.dk