Gyldig fra

Ny direktør til Spillemyndigheden

Det er indstillet til H. M. Dronningen, at Morten Niels Jakobsen udnævnes til ny styrelsesdirektør for Spillemyndigheden med virkning fra den 15. april 2020.

Logo: Spillemyndigheden

Skatteminister Morten Bødskov glæder sig over, at den nye direktør er på plads og understreger, at han har en vigtig opgave foran sig.

”Spillemyndigheden har en vigtig funktion i det danske samfund. Spilmarkedet udvikler sig hele tiden, blandt andet med nye digitale spilformer. Så det er helt afgørende, at vi har en stærk myndighed på området, der kan sikre, at spil om penge foregår på en forsvarlig måde. Derfor er jeg glad for, at Morten Niels Jakobsen er kommet med på holdet. Med sin tunge faglige profil og solide erfaring er jeg sikker på, at Morten er den rette til at hjælpe os med det arbejde, vi har foran os på området, ” siger skatteminister Morten Bødskov.

Den kommende direktør ser frem til at tage hul på opgaverne.

”Det danske spillemarked fungerer inden for velregulerede rammer, men det er vigtigt at være opmærksom på, at området hele tiden udvikler sig. Spillemyndigheden har i den sammenhæng en nøglerolle. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for det fortsatte arbejde på området i dialog med spiludbydere og interessenter og sammen med styrelsens dygtige og engagerede medarbejdere, så vi kan sikre ordentlige forhold for spillere i Danmark”, siger Morten Niels Jakobsen.

Morten Niels Jakobsen er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet, og har siden 2014 været statsadvokat. Derudover har Morten mange års erfaring fra Justitsministeriet.

Morten Niels Jakobsen udnævnes med virkning fra den 15. april 2020.

Spillemyndigheden har til opgave at sikre et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere og spiludbydere. Spillemyndigheden udsteder de relevante tilladelser til spiludbud i Danmark, og fører et risikobaseret tilsyn med området.