Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

Nyhed 26. marts 2020

Ny direktør til Spillemyndigheden

Spillemyndigheden Det er indstillet til H. M. Dronningen, at Morten Niels Jakobsen udnævnes til ny styrelsesdirektør for Spillemyndigheden med virkning fra den 15. april 2020.

Nyhed 10. marts 2020

Corona-virus: Regeringen iværksætter i dag en række initiativer som hjælp for dansk økonomi

Ministeren Regeringen offentliggør i dag tre initiativer, der hjælper med at afbøde de negative økonomiske konsekvenser, som spredningen af coronavirus allerede har og vil kunne få. Initiativerne er rettet mod både de virksomheder, der allerede nu oplever negative økonomiske konsekvenser, og mod mere generelt at holde hånden under dansk økonomi i en vanskelig situation.

Nyhed 10. februar 2020

Regeringen skaber mere lige konkurrencevilkår med ændret chokoladeafgiftslov

Afgiftssatser I dag skal der betales knap 26 kroner i afgift på en liter plantebase-ret kakaodrik, mens der skal betales 22 øre for en liter kakaodrik baseret på mælk. Med ny lovændring ligestilles de to typer kakao-drik afgiftsmæssigt.

Nyhed 6. februar 2020

Nyt udspil skal bekæmpe vanvidskørsel og genskabe tryghed på vejene

Regeringen præsenterer i dag udspillet ”Vanvidskørsel skal stoppes”, der skal styrke og løfte den nuværende indsats mod vanvidskørsel. Udspillet indeholder ni initiativer, der blandt andet omfatter flere strafskærpelser, en udvidet mulighed for konfiskation af vanvidsbiler og kørekort samt en styrket indsats mod stråmænd ved leasing.

Nyhed 15. januar 2020

Skatteministeriet offentliggør Skatteøkonomisk Redegørelse 2019

Skatteøkonomi Skatteministeriet udgiver nu for tredje år i træk publikationen Skatteøkonomisk Redegørelse, som afdækker hovedlinjerne i skattepolitikken og går i dybden med analyser og beregninger på tre aktuelle områder.