Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

Nyhed 21. december 2016

Tredje del af Afgifts- og tilskudsanalysen er nu offentliggjort

Energiafgifter Den tredje af i alt seks delanalyser af afgifter og tilskud på energiområdet er nu klar til offentliggørelse. Den nye delanalyse har haft fokus på emissionsafgifter som NOx, SO2 og CO2.

Nyhed 15. december 2016

Minister: Lange sagsbehandlingstider i skatteklagesystemet er ikke tilfredsstillende

Klagebehandling Rigsrevisionen konkluderer i ny beretning, at Skatteankestyrelsen er for længe om at behandle klager fra borgerne. Skatteminister Karsten Lauritzen er enig i, at de lange sagsbehandlingstider er et problem. Øgede bevillinger samt analyse af klagestruktur skal sætte skub i klagesagsbehandlingen.

Nyhed 13. december 2016

Ny arbejdsgruppe skal komme med forslag til den konkrete model for succession til erhvervsdrivende fonde

En ny arbejdsgruppe med deltagelse af eksterne eksperter går nu i gang med at se på den konkrete model for succession til erhvervsdrivende fonde. Regeringen, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti står bag aftalen om at nedsætte arbejdsgruppen.

Nyhed 18. november 2016

Her er finanslovens initiativer på skatteområdet

Finanslov Partierne bag finansloven for 2017 er enige om en række initiativer på skatteområdet. Det indebærer blandt andet en fastfrysning af grundskylden og en nedsættelse af registreringsafgiften. Samlet set medfører skatteinitiativerne øget vækst og højere arbejdsudbud, og det bliver billigere at være dansker.

Nyhed 11. november 2016

Ny analyse: Lavere skat på arbejde har fået flere enlige forsørgere i job

Ministeren Ny analyse viser, at det ekstra beskæftigelsesfradrag til enlige forsørgere, som blev indført i 2012, har fået flere i arbejde. Samtidig er enlige forsørgeres indkomst steget med ca. 8.000-10.000 kroner om året. Skatteministeren glæder sig over analysens resultater.

Nyhed 7. november 2016

Myndigheders adgang til bankoplysninger skal dæmme op for skatteunddragelse

Skattely I dag vedtager EU-landene et nyt forslag, der giver medlemslandenes skattemyndigheder adgang til information om finansielle institutters kunder. Tiltaget viser, at internationalt samarbejde er vejen frem, når global skatteunddragelse skal bekæmpes, understreger skatteminister Karsten Lauritzen.

Nyhed 27. oktober 2016

Lavere elafgift gavner bundlinjen i forlystelsesparker

Ministeren Der venter forlystelsesparker som eksempelvis Tivoli og Fårup Sommerland en betydeligt lavere elregning i 2017. I dag har regeringen fremsat et lovforslag om en lavere elafgift for forlystelser. Lovforslaget er en del af regeringens aftale om Vækst og udvikling i hele Danmark.

Nyhed 25. oktober 2016

Produktionsvirksomheder i Jylland og på Fyn vinder på PSO-afskaffelse

Vækst En afskaffelse af PSO-afgiften vil især gavne i Jylland og på Fyn, hvor beskæftigelsesandelen i produktionserhvervene er høj, viser nye tal fra Skatteministeriet.

Nyhed 11. oktober 2016

Kulturnat i Skatteministeriet

Departementet Skatteministeriet åbner igen i år dørene for de kulturglade gæster.

Nyhed 7. oktober 2016

Skatteminister vil sætte skub i sagsbehandlingen af klagesager

Klagebehandling Skatteankestyrelsen afgør stadigt flere klagesager, og kvaliteten i afgørelserne er forbedret. Trods fremgangen når styrelsen imidlertid ikke sin målsætning om antallet af afgjorte sager. Skatteminister Karsten Lauritzen vil have boret ud, hvordan sagsbehandlingstiden kan nedbringes yderligere.