Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

Nyhed 24. november 2014

Ingen ændringer i skatteborgerens ret til omkostningsgodtgørelse

Klagebehandling Skattelovgivningen skal ikke understøtte udbredelse af ”no cure – no pay” ordninger, hvor rådgiveren får en forhåndsaftalt andel af skatteborgerens godtgørelse. Derfor vil skatteministeren justere på loven om omkostningsgodtgørelse.

Nyhed 21. november 2014

Uge 47 har budt på gode idéer fra iværksættere

Ministeren Vækst- og iværksætterugen er ved at være slut, men skatteministeren Benny Engelbrechts iværksætter-tour er kun lige begyndt. Ministeren har været rundt og samle gode idéer ind fra iværksættere i løbet af ugen. Det arbejde fortsætter han.

Nyhed 21. november 2014

Kommission søger efter sprækker i pensionssystemet

Pensionskommissionen Det danske pensionssystem er kendt som et af de mest robuste. Men der er også svage led i systemet, som kan svække incitamentet til arbejde og spare op.

Nyhed 19. november 2014

Ejendomsvurderingerne bliver fastholdt på 2011-niveau

Ejendomsvurdering Skatteministeriet skal bruge tid til at udvikle et nyt og mere træfsikkert system til ejendomsvurderinger. Derfor fastfryses vurderingerne fra 2011 frem til 2017 men med 2,5 procent rabat. De billigste boliger får en ekstra rabat på 2,5 procent.

Nyhed 13. november 2014

Urigtige oplysninger om klageadgang i Politiken

Ejendomsvurdering Det er ikke korrekt, som det fremgår i dagens udgave af Politiken, at regeringen lægger op til at begrænse klageadgangen ved de fremtidige ejendomsvurderinger til kun at kunne klage over objektive fejl.

Nyhed 10. november 2014

Nu bliver det nemmere for borgerne at sende oplysninger til deres bank

Digitalisering Det skal være nemmere for borgerne at udveksle oplysninger med deres bank. Et nyt lovforslag vil udvide borgernes mulighed for, at deres bank kan indhente nødvendige oplysninger til brug for rådgivning. Bankerne får udelukkende adgang til de oplysninger, borgerne selv giver samtykke til.

Nyhed 7. november 2014

SKAT ændrede først praksis i 2013

SKAT Jyllands-Posten gengiver i dag udtalelser om, at SKAT ændrede praksis ved en skattesag i 2012, den såkaldte Kinnock-sag. Men praksis blev først ændret som følge af dommen i Østre Landsret i 2013 i sagen mellem Camilla Vest og SKAT. SKAT har faste retningslinjer for at kommunikere om ændring af praksis.

Nyhed 6. november 2014

Personskattesatserne for 2015

Personbeskatning Med afskaffelsen af forsyningssikkerhedsafgiften, som Folketinget vedtog fredag, følger også en ændring af bundskattesatsen. Samtidig har kommunerne netop vedtaget de nye kommuneskatteprocenter for 2015. Få overblik over 2015-satserne på skm.dk.