Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

Nyhed 28. marts 2014

Morten Østergaard: Erhvervslivet skal ikke belastes af FSA

Forsyningssikkerhedsafgiften Skatteministeren understreger, at den nuværende model for forsyningssikkerhedsafgiften vil give administrative udfordringer og belaste erhvervslivet økonomisk. Han ønsker en model, som ikke på samme måde belaster virksomhederne.

Nyhed 20. marts 2014

Omkostningsgodtgørelse indgår i overvejelserne om retssikkerhed

Klagebehandling Omkostningsgodtgørelse kan også være et element i spørgsmålet om retssikkerhed. Det siger skatteminister Morten Østergaard i dag til Jyllands-Posten.

Nyhed 12. marts 2014

Anmodning om aktindsigt vedr. L 79

Nyhed 10. marts 2014

Nyt styresignal fra SKAT: Stop for anonymisering af anmeldelser

SKAT Skatteministeren har sikret sig, at SKAT nu ændrer praksis for anonyme anmeldelser, så anmelderens navn noteres, hvis det oplyses.

Nyhed 10. marts 2014

Røde eller grønne tal på årsopgørelsen

SKAT I løbet af ugen vil over 3 millioner danskere logge ind og se deres årsopgørelse fra SKAT. Den byder i år på en række nyskabelser.

Nyhed 5. marts 2014

Ingen vandrende arbejdstagere får børnecheck fra dag 1

Børne- og ungeydelse Hvis en EU-borger tager arbejde i Danmark i fx 7, 14 eller 21 dage over et månedsskifte, for derefter at rejse tilbage for at arbejde i sit hjemland, vil det ikke føre til udbetaling af børnecheck.

Nyhed 5. marts 2014

”Børnefradrag” er ikke en løsning

Børne- og ungeydelse En omlægning af børnechecken til et fradrag vil have betydelige fordelingsmæssige konsekvenser og gå ud over de lavestlønnede. Det viser et notat fra Skatteministeriet. Skatteministeren mener på den baggrund, at det ikke er en gangbar løsning.