Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

Nyhed 24. februar 2014

Regeringen sender lovforslag om børnecheck og børnetilskud i høring

EU Skatteministeriet er på vej med et lovforslag, som skal bringe de danske regler for udbetaling af børnecheck og børnetilskud i overensstemmelse med EU-retten. Skatteminister Morten Østergaard opfordrer til, at alle EU-positive partier bakker op om forslaget.

Nyhed 24. februar 2014

”Vi skal have skatter, der virker”

Skatteadministration I et interview i Børsen i dag slår skatteminister Morten Østergaard fast, at skattesystemet skal give mening for borgere og virksomheder. Skatteministeren er parat til at kigge skatter og afgifter efter i sømmene for at sikre, at de virker.

Nyhed 21. februar 2014

Morten Østergaard: Det skal være lettere at betale skat

Sort arbejde Skatteminister Morten Østergaard ønsker ikke, at SKAT lancerer en digital blanket på skat.dk til anmeldelse af eksempelvis sort arbejde. Han vil i stedet fokusere indsatsen på, at det skal være lettere at betale sin skat.

Nyhed 20. februar 2014

SKAT på vej med nyt skattelyprojekt

Skattely SKAT har gennem flere år haft fokus på international skatteunddragelse - bl.a. i skattelyprojektet Money Transfer. Nu er man klar med opfølgeren, kaldet Money Transfer 2. Forventningen er, at også dette projekt vil kunne afdække skatteunddragelse i milliardklassen.

Nyhed 18. februar 2014

SKAT sætter målrettet ind over for manglende skattebetaling

SKAT SKAT offentliggør i dag 'Aktivitetsplan 2014’. Planen er en oversigt over SKATs projekter inden for kontrolområdet i det kommende år. Dialog og samarbejde med branche- og interesseorganisationer kommer til at fylde mere i kontrolindsatsen.

Nyhed 17. februar 2014

Skatteministeriet får ny visuel identitet

Departementet 1. januar 2013 blev Skatteministeriet opdelt i et departement og en selvstændig styrelse, SKAT. Fra i dag adskiller departement og SKAT sig også visuelt fra hinanden.

Nyhed 16. februar 2014

Morten Østergaard: Min væsentligste opgave er et nyt ejendomsvurderingssystem

Ejendomsvurdering Skatteminister Morten Østergaard fortæller i et interview i Politiken i dag om det, han mener, er den vigtigste opgave for ham det kommende år, nemlig at få genskabt tilliden til ejendomsvurderingssystemet.

Nyhed 6. februar 2014

Lovteknisk fejl på klageområdet rettes

Ankenævn Det nye klagesystem på skatteområdet, der trådte i kraft 1. januar 2014, medførte ved en fejl, at borgere mister muligheden for omkostningsgodtgørelse, når de anker en klagesag, der er startet i et af de lokale vurderingsankenævn. Den fejl vil nu blive rettet.

Nyhed 4. februar 2014

Morten Østergaard (Radikale Venstre) bliver ny skatteminister

Ministeren Morten Østergaard (Radikale Venstre) overtager i forbindelse med den netop gennemførte ministerrokade posten som skatteminister.