Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

Nyhed 12. december 2014

Flere penge til Projekt Skattely mv.

Skattely Der afsættes 13,5 mio. kr. i de kommende år til SKAT, som blandt andet skal undersøge de lækkede dokumenter om mulig skatteunddragelse i Luxembourg.

Nyhed 12. december 2014

Danmark i kamp mod skattely

Skattely Regeringen er sammen med de andre EU-lande blevet enige om at indføre nye regler, som skal forhindre, at arrangementer uden reelt indhold misbruges til skatteunddragelse. Nu er Regeringen, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten enige om, at Danmark skal gå endnu længere.

Nyhed 9. december 2014

Erhvervsbeskatningsudvalget er trukket i arbejdstøjet

Erhvervsbeskatning Regeringens erhvervsbeskatningsudvalg skal komme med forslag til forbedringer af den nuværende indretning af erhvervs- og kapitalbeskatningen, blandt andet ved at indhente input udefra. Derfor inviterer udvalget nu en række relevante organisationer til at komme med input.

Nyhed 8. december 2014

Grænsehandelsrapport kommer efter nytår

Grænsehandel Skatteministeriets grænsehandelsrapporter får fremover ny form. Den næste rapport skulle have været offentliggjort i 2014, men offentliggøres nu i stedet i januar.

Nyhed 5. december 2014

Analyse færdig til april

Aktionærbeskatning En efterspurgt analyse skal se på beskatningen af danske og udenlandske investeringsforeninger og deres investorer. Skatteministeren vil have analysen klar til april.

Nyhed 5. december 2014

SKAT klar med åbne skattelister

Selskabsskat SKAT offentliggør fredag den 5. december 2014 de åbne skattelister for indkomståret 2012 og 2013 for selskaber, foreninger og fonde, der betaler skat i Danmark.

Nyhed 5. december 2014

Flere selskaber betaler selskabsskat

Selskabsskat Flere selskaber betaler selskabsskat i Danmark. I 2013 betalte 38 pct. af alle selskaber selskabsskat. Det er en stigning fra 32 pct. i 2011. Tallene er opgjort i forbindelse med offentliggørelsen af de åbne skattelister.

Nyhed 5. december 2014

Selskaber betalte 53 mia. kr. i selskabsskat i 2013

Selskabsskat Selskaber der har aktivitet i Dannmark betalte i 2013 mere end 53 mia. kr. i selskabsskat. Det er en stigning på omkring 12 mia. kr. siden 2011.

Nyhed 2. december 2014

Regeringen øger åbenhed om selskabsskatten

Selskabsskat I år udvides de åbne skattelister, så det bliver muligt at se selskabers skattebetaling i mere end blot ét år. Det giver et bedre overblik over en virksomheds selskabsskattebetaling, siger skatteministeren.

Nyhed 24. november 2014

Ingen ændringer i skatteborgerens ret til omkostningsgodtgørelse

Klagebehandling Skattelovgivningen skal ikke understøtte udbredelse af ”no cure – no pay” ordninger, hvor rådgiveren får en forhåndsaftalt andel af skatteborgerens godtgørelse. Derfor vil skatteministeren justere på loven om omkostningsgodtgørelse.