Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

Nyhed 30. maj 2016

Danskerne vælger i højere grad nye spiltyper

Spillemyndigheden Danskerne benytter sig i stigende grad af nye spiltyper såsom væddemål og onlinekasino. Liberaliseringen af spil har på flere områder været en succes, mener skatteminister Karsten Lauritzen.

Nyhed 2. maj 2016

Skatteminister: Vi ønsker et stærkt frivilligt foreningsdanmark

Svingende indtægter fra monopolspil gør livet sværere for de mange frivillige foreninger over hele landet, som lever af udlodningsmidler. Det er Karsten Lauritzens ønske at sikre foreningsdanmark et mere stabilt fundament.

Nyhed 11. april 2016

Skatteminister vil sætte ind over for misbrug af kommanditselskaber til skatteunddragelse

SKAT En ny undersøgelse fra SKAT konkluderer, at det er muligt at misbruge danske kommanditselskaber til skatteunddragelse i udlandet. Skatteminister Karsten Lauritzen vil inden sommeren have klarlagt, hvad der kan gøres for at dæmme op for problemet. Er der behov for lovgivning, vil det blive fremsat allerede i næste folketingssamling.

Nyhed 30. marts 2016

Bedre data skal give mere retvisende ejendomsvurderinger

Ejendomsvurdering Skatteministeriet oversendt et aktstykke til at gennemføre en række større dataprojekter til Finansudvalget. Et forbedret datagrundlag er helt centralt, hvis målet om mere retvisende ejendomsvurderinger skal indfries.

Nyhed 21. marts 2016

Skatteminister: Gevinsten ved at være i arbejde er stadig for lille

Personbeskatning Ny analyse fra Skatteministeriet viser, at det i stigende grad kan betale sig at arbejde. Skatteminister Karsten Lauritzen understreger, at gevinsten ved at være i arbejde stadig er for lille for mange borgere. Derfor er regeringen klar til yderligere reformer.

Nyhed 18. marts 2016

Skatteminister: Stort fald i sort arbejde er glædeligt

Sort arbejde En ny undersøgelse fra Rockwool Fonden viser, at omfanget af den sorte økonomi i Danmark er faldet med ca. 14 mia. kr. Ifølge skatteministeren viser udviklingen, at der ikke er behov for yderligere kontrol med borgerne.

Nyhed 3. marts 2016

Skatteminister: SKAT skal sætte ind mod organiseret svindel

SKAT Skattemyndighederne oplever i stigende grad udfordringer med organiseret svindel på tværs af landegrænser. Derfor er det afgørende, at SKAT hele tiden er på forkant. Skatteministeren er tilfreds med, at SKAT i sin kontrolplan for 2016 har stort fokus på netop organiseret økonomisk kriminalitet.

Nyhed 11. februar 2016

Folketinget vedtager ny grøn BoligJobordning

BoligJobfradrag Et bredt flertal i Folketinget har i dag vedtaget en ny grøn BoligJobordning, der sikrer et øget fokus på energiforbedringer.

Nyhed 3. februar 2016

Regeringen vil rydde op i punktafgifter

Forenkling Regeringen sætter nu gang i arbejdet med at rydde op i virvaret af punktafgifter. Et vigtigt mål er at lette erhvervslivet for administrativt bøvl. Arbejdet vil ske i samarbejde med repræsentanter fra erhvervslivet.

Nyhed 1. februar 2016

Det bliver lettere at fortolde varer

Told Speditører, vognmænd og eksportvirksomheder kan nu se frem til, at det bliver lettere at eksportere varer ud af EU efter, SKAT har ændret fortolkning af, hvad der er nærmeste toldsted. Det vil fremover være nærmeste toldsted på ruten.