Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

19. maj 2015

Følg Skatteministeriet på Twitter

Vi begrænser os normalt ikke til 140 tegn, når vi kommunikerer om lovforslag, nye analyser, rapporter og udsender pressemeddelelser. Men fra i dag tweeter Skatteministeriet med profilen @skmdk

11. maj 2015

Regeringens samlede vækstinitiativer på skatteområdet

Punktafgifter Regeringen har fremlagt et samlet vækstudspil, der vil skabe bedre vilkår for virksomheder og iværksættere. På skatteområdet omhandler de konkrete vækstinitiativer blandt andet en lempelse af skattereglerne for afskrivning af investeringer i forskning og udvikling samt en lempet model for succession til erhvervsdrivende fonde. Derudover ønsker regeringen ikke at indføre reklameafgiften.

6. maj 2015

Nye regler om succession til erhvervsdrivende fonde

Generationsskiftebeskatning Som en del af en række vækstinitiativer, som skal skabe bedre rammevilkår for erhvervslivet, har regeringen i dag præsenteret en konkret generationsskiftemodel, som giver adgang til succession ved overdragelse af en erhvervsvirksomhed til en erhvervsdrivende fond.

6. maj 2015

Erhvervsbeskatningsudvalg skal granske reglerne for kommanditselskaber

Skattely SKAT har udarbejdet en delrapport om brug og misbrug af kommanditselskaber. Skatteminister Benny Engelbrecht har bedt Erhvervsbeskatningsudvalget medtage delrapporten i udvalgets videre arbejde.

6. maj 2015

Skatteministeren vil gøre ønskenummerplader billigere

SKAT Antallet af solgte ønskenummerplader er mere end halveret på fire år. Derfor har skatteminister Benny Engelbrecht besluttet, at han vil fremsætte lovforslag, så prisen sættes ned fra 11.000 kr. til 8.000 kr.

30. april 2015

Dobbeltbeskatningsoverenskomster skal være til nytte for Danmark

Internationalt Onsdag eftermiddag talte skatteminister Benny Engelbrecht på Christiansborg til en åben høring om Danmarks indgåelse af dobbeltbeskatningsoverenskomster. Høringen havde især fokus på Danmarks indgåelse af dobbeltbeskatningsaftaler med udviklingslande og mellemindkomstlande.

24. april 2015

Regeringens skattelypakke vedtaget

Skattely Et flertal i Folketinget har vedtaget regeringens ambitiøse skattelypakke, som skal dæmme op for brugen af skattely.

24. april 2015

Historisk ministererklæring mellem Slesvig-Holsten og Danmark underskrevet

Grænsesamarbejde Slesvig-Holstens ministerpræsident Torsten Albig og skatteminister Benny Engelbrecht underskrev fredag eftermiddag en historisk ministererklæring om vækst og erhvervsudvikling i det dansk-tyske grænseland. Erklæringen ledsages af en handleplan, som adresserer en række udfordringer i grænselandet.

17. april 2015

Aggressiv skatteplanlægning er en fælles udfordring for i- og u-lande

Internationalt Skatteministeren deltog ved en paneldebat under Verdensbankens forårsmøde fredag. Ministerens hovedbudskab var, at aggressiv grænseoverskridende skatteplanlægning ikke er et problem, som kan løses af de enkelte lande. Det skal ske i fællesskab.

16. april 2015

Danske ministre deltager ved Verdensbankens forårsmøde

Internationalt Skatteminister Benny Engelbrecht og handels- og udviklingsminister Mogens Jensen deltager ved Verdensbankens årlige forårsmøde i Washington DC, der begynder fredag og slutter søndag. Verdensbankens forårsmøde i Washington fokuserer på udviklingslandenes økonomi, og hvordan landene undgår at blive udnyttet til aggressiv skatteplanlægning.