Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

Nyhed 19. november 2015

Finanslov letter skatter og afgifter til borgere og virksomheder med 4 mia.

Finanslov Borgere og virksomheder skal betale 4 mia. kroner mindre i skatter og afgifter i 2016. Det fremgår af den finanslov, som regeringen, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og De Konservative torsdag har indgået. Finansloven indeholder en række konkrete initiativer på skatteområdet.

Nyhed 11. november 2015

Skattefritagelse af statsministerens brug af Marienborg

SKAT Regeringen fremsætter onsdag et lovforslag om ændring af momsloven og forskellige andre love. Et af dem handler om en skattefritagelse af privat brug af Marienborg for den til enhver tid siddende statsminister. Det svarer til lignende regler i Sverige og Norge.

Nyhed 10. november 2015

Stadig for mange virksomheder har fejl i skatten

SKAT Mere end halvdelen af alle virksomheder har fejl i skatten. Skatteminister Karsten Lauritzen varsler mere skræddersyede løsninger, bedre vejledning og en målretning af kontrollen.

Nyhed 6. november 2015

Ny analyse om beskatning af investeringsinstitutter

Aktionærbeskatning Skatteministeriet offentliggør i dag en ny analyse af beskatningen af investeringsinstitutter og de personer, der investerer i aktier og obligationer via institutterne. Overordnet viser analysen, at reglerne virker efter hensigten.

Nyhed 5. november 2015

Ny redegørelse om udgifterne til at dække borgere og virksomheders omkostninger i retssager

Klagebehandling Den årlige redegørelse om udviklingen i udgifter til sager, hvor der gives omkostningsgodtgørelse, er nu sendt til Folketinget.

Nyhed 4. november 2015

Skatteminister: Et skridt tættere på svindlerne i skattesag

SKAT Det er udtryk for dygtigt politiarbejde, at det er lykkedes at beslaglægge 1,7 mia. kroner, som kobles til den store sag om svindel med udbytteskat, mener skatteminister Karsten Lauritzen. Han håber, at svindlerne i sidste ende bliver stillet til ansvar.

Nyhed 30. oktober 2015

Mere retvisende opgørelse af danskernes gæld

SKAT Danmarks Statistik vil fremover opgøre danskernes gæld til det offentlige på en mere retvisende måde i nationalregnskabet

Nyhed 26. oktober 2015

Skatteminister: Vi skal have forskningen tættere på de politiske beslutninger

SKAT Skatteministeriet har netop indledt et nyt forskningssamarbejde under navnet SkatteØkonomiskNetværk med Københavns Universitet. Skatteministeren hilser samarbejdet velkomment, idet der er brug for at bringe forskningen tættere på de politiske beslutninger.

Nyhed 23. oktober 2015

Lovforslag om nye afgifter for elbiler sendes i høring

Skatteminister Karsten Lauritzen sender i dag et lovforslag om de fremtidige afgiftsvilkår for el- og brintbiler i høring. Forslaget ud-mønter den brede aftale, som regeringen (V), Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre indgik før efterårsferien.

Nyhed 23. oktober 2015

Skatteminister: Vi skal sikkert i mål med EU’s Toldkodeks

I dag er der i EU 28 forskellige måder at løse opgaven med fortoldning af varer på. EU's Toldkodeks skal sikre, at danske virksomheder bliver mødt med fælles toldregler på tværs af EU’s lan-degrænser. Det bliver dog en betydelig udfordring at nå i mål frem mod 2021, hvor de nye regler og it-systemer skal være på plads.