Skatteministeriet

Ministerens svar til Folketinget

Her finder du links til de spørgsmål, skatteministeren er blevet stillet af Folketinget, samt ministerens svar.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Ministerens svar til Folketinget

§20-spørgsmål

Skatteministerens svar på spørgsmål stillet af folketingsmedlemmer i henhold til Folketingets forretningsordens § 20 - onsdagsspørgsmål. Mundtlig og skriftlig besvarelse.

Se ministerens svar

(Bemærk at der som udgangspunkt kun vises spørgsmål fra den seneste måned.)

Udvalgsspørgsmål - alm.del

Skatteministerens svar på spørgsmål fra Skatteudvalget stillet til beslutningsforslag og almindelig del.

Se liste over spørgsmål

(Oversigten viser spørgsmål til alle ministre, men det er muligt selv at vælge kun at se spørgsmål til skatteministeren, samt kun at se besvarede spørgsmål. Bemærk at der som udgangspunkt kun vises spørgsmål fra den seneste måned.)

Spørgsmål til lovforslag

Svar på spørgsmål stillet af Folketingets Skatteudvalg (SAU), svar afgivet af skatteministeren samt øvrigt bilagsmateriale vedrørende Skatteministeriets lovgivning i Folketingsåret 2012/2013.

Se liste over spørgsmål

(Oversigten viser også de spørgsmål, der endnu ikke er besvaret. Bemærk at der som udgangspunkt kun vises spørgsmål fra den seneste måned.)

Samrådsspørgsmål

Svar på spørgsmål stillet i samråd.

Se liste over spørgsmål

(Oversigten viser spørgsmål til alle ministre, men det er muligt selv at vælge kun at se spørgsmål til skatteministeren. Bemærk at der som udgangspunkt kun vises spørgsmål fra den seneste måned.)