Skatteministeriet

Transfer pricing

Oversigt over samtlige sider om emnet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Transfer pricing

Aktuelle skattetal 2. maj 2016

Virksomheders skattepligtige indkomst forhøjet med 5,9 milliarder i 2015

Transfer pricing SKAT har i 2015 gennemført forhøjelser af virksomheders skattepligtige indkomst for knap 6 mia. kr. SKAT vurderer, at beløbet ligger forholdsvis tæt på det strukturelle niveau for transfer pricing-forhøjelser i Danmark.

Pressemeddelelse 2. maj 2016

Skatteminister: Virksomheder skal hurtigere ud af skattetvister om transfer pricing

Transfer pricing Lange sagsforløb er en udfordring for virksomheder i de såkaldte transfer pricing-sager. Skatteministeren ønsker derfor en mere effektiv indsats og peger på en ny mæglermodel i SKAT som en mulig løsning.

Publikation 11. marts 2015

Virksomheders skattepligtige indkomst forhøjet med over 20 milliarder i 2014

Transfer pricing SKAT har de seneste år foretaget rekordmange forhøjelser af skattepligtige beløb i sager om såkaldt transfer pricing. Alene i 2014 har SKAT foretaget forhøjelser for mere end 20 mia. kr. SKAT styrker i 2015 dialogen og samarbejdet med brancheorganisationer og virksomheder om transfer pricing.

Nyhed 11. marts 2015

Fokus på samarbejde og indsats i transfer pricing-sager

Transfer pricing SKAT har igen i år forhøjet en række virksomheders skattepligtige indkomst med over 20 mia. kr. i transfer pricing-sager. SKAT indleder nu et samarbejde med en række brancheorganisationer. Samarbejdet skal sikre virksomhederne oplever, at de får en ordentlig behandling af SKAT.

Aktuelle skattetal 2. april 2014

Rekordmange transfer pricing-sager

Transfer pricing SKAT har i 2013 foretaget rekordmange forhøjelser af skattepligtige beløb i sager om såkaldt transfer pricing. Alene de seneste to år har SKAT foretaget forhøjelser for næsten 40 mia. kr.

Nyhed 2. april 2014

Skatteministeren: De store selskaber skal også bidrage

Transfer pricing SKAT rejste i 2013 et rekordstort antal transfer pricing-sager, som ledte til forhøjelse af skattepligtig indkomst på ca. 17 mia. kr. Skatteminister Morten Østergaard understreger, at regeringen fortsætter kampen mod skattesnyd, men at man samtidig har intensiveret samarbejdet med de største koncerner, som ønsker at ramme rigtigt med deres skat første gang.