Skatteministeriet

Afgiftssatser

Oversigt over samtlige sider om emnet.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Afgiftssatser

Pressemeddelelse 2. februar 2018

Ny aftale sikrer skatte- og afgiftslempelser for 220 mio. kr. ekstra i år

Afgiftssatser En bred politisk aftale betyder, at mange borgere og virksomheder allerede fra den 1. maj får en lavere elregning. Samtidig kan erhvervslivet i hele 2018 få et øget fradrag for investeringer i forskning og udvikling. En glædelig håndsrækning, der gør det billigere at være dansker i 2018, siger skatteminister Karsten Lauritzen.

11. januar 2018

Fremskyndet tilbagebetalingsloven

Skatteadministration Satser og beløbsgrænser i fremskyndet tilbagebetalingsloven

10. januar 2017

Registreringsafgift - beregningseksempel

Bilbeskatning Detaljeret eksempel på beregning af registreringsafgift for en almindelig benzindrevet mellemklassebil, der på gaden koster ca. 250.000 kr.

Ministerindlæg 13. januar 2016

Nyt år – nu bliver det billigere at være dansker

SKAT Skatteminister Karsten Lauritzen slår i dette indlæg, bragt 13. januar i Jyllands-Posten, fast, at han vil arbejde hårdt for at indfri regeringens ambition om at gøre det billigere at være dansker.

Nyhed 11. marts 2015

Fejlberegning af vægtafgift på campingvogne og gamle biler

Afgiftssatser Fejl i indeksreguleringen af vægtafgift betyder, at ejerne af gamle biler og campingvogne skal have penge tilbage fra SKAT.

Nyhed 29. oktober 2014

Forhøjelsen af afgiften på cigarillos gøres lempelig

Sundhed Afgiften på cigarillos skal stige, så salgsprisen svarer til niveauet for cigaretter. Prisforhøjelsen skal have en præventiv effekt for at undgå mange nye rygere. Men den fulde afgiftsforhøjelse bliver først en realitet i 2016.