Skatteministeriet
Pressemeddelelse 1. marts 2013

Invitation til teknisk briefing om Nordsøeftersynet

Der afholdes i dag teknisk briefing om Nordsø-rapporten i Grønlandsværelset i Folketinget.

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Invitation til teknisk briefing om Nordsøeftersynet

Regeringen igangsatte i 2012 et eftersyn af vilkårene for kulbrinteindvinding. Eftersynet er blevet gennemført af et tværministerielt udvalg med inddragelse af eksterne eksperter. Det tværministerielle udvalg, der har stået bag Nordsøeftersynet, har nu afleveret sin rapport til regeringen.

Statsministeriet har annonceret, at der afholdes pressemøde om Nordsøeftersynet i dag, fredag den 1. marts, kl. 12 i Statsministeriet.

Der bliver umiddelbart efter pressemødet, cirka kl. 12.45, blive afholdt en teknisk briefing om Nordsø-rapporten i Grønlandsværelset, vær. 1-009, på Christiansborg med formanden for udvalget bag Nordsøeftersynet, chefrådgiver i Skatteministeriet Otto-Brøns-Petersen, og afdelingschef i Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Anne Højer Simonsen. Skatteminister Holger K. Nielsen vil også være til stede.

For besøgende uden adgangskort til Folketinget eller pressekort er der indgang til den tekniske briefing via Folketingets Besøgsindgang.

Kontakt:

Pressechef i Skatteministeriet, Janus Breck, tlf. 7237 1111

Skatteministeriets Pressefunktion tlf. 7222 2324.