Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

18. marts 2016

Skatteminister: Stort fald i sort arbejde er glædeligt

En ny undersøgelse fra Rockwool Fonden viser, at omfanget af den sorte økonomi i Danmark er faldet med ca. 14 mia. kr. Ifølge skatteministeren viser udviklingen, at der ikke er behov for yderligere kontrol med borgerne.

3. marts 2016

Skatteminister: SKAT skal sætte ind mod organiseret svindel

Skattemyndighederne oplever i stigende grad udfordringer med organiseret svindel på tværs af landegrænser. Derfor er det afgørende, at SKAT hele tiden er på forkant. Skatteministeren er tilfreds med, at SKAT i sin kontrolplan for 2016 har stort fokus på netop organiseret økonomisk kriminalitet.

11. februar 2016

Folketinget vedtager ny grøn BoligJobordning

Et bredt flertal i Folketinget har i dag vedtaget en ny grøn BoligJobordning, der sikrer et øget fokus på energiforbedringer.

3. februar 2016

Regeringen vil rydde op i punktafgifter

Regeringen sætter nu gang i arbejdet med at rydde op i virvaret af punktafgifter. Et vigtigt mål er at lette erhvervslivet for administrativt bøvl. Arbejdet vil ske i samarbejde med repræsentanter fra erhvervslivet.

1. februar 2016

Det bliver lettere at fortolde varer

Speditører, vognmænd og eksportvirksomheder kan nu se frem til, at det bliver lettere at eksportere varer ud af EU efter, SKAT har ændret fortolkning af, hvad der er nærmeste toldsted. Det vil fremover være nærmeste toldsted på ruten.

28. januar 2016

Mød skatteministeren på Facebook

Skatteminister Karsten Lauritzen byder i dag som den første danske minister velkommen på sin egen Facebookside. Han håber, at han ved at give et indblik i sit arbejde kan komme i dialog med danskerne om skattepolitiske spørgsmål.

21. januar 2016

Skatteminister: Fuld omkostningsgodtgørelse skal skabe lighed for loven

Som en del af Retssikkerhedspakke II ønsker skatteminister Karsten Lauritzen at genindføre fuld omkostningsgodtgørelse, så selskaber og fonde igen kan få dækket udgifter i forbindelse med skatterelaterede klagesager mod staten.

22. december 2015

Ny redegørelse om Skatteankestyrelsens produktion

En redegørelse om Skatteankestyrelsens produktion oversendes i dag til Folketingets skatteudvalg. Redegørelsen viser, at styrelsen som forventet har en større sagspukkel, men at udviklingen i produktiviteten bevæger sig i den rigtige retning.

21. december 2015

Skatteministeriet politianmelder læk af fortrolige oplysninger

Efter at fortrolige skatteoplysninger er tilflydt dagspressen, er forholdet nu politianmeldt. Det er uacceptabelt, at der ikke er fortrolighed omkring Skatterådets arbejde, fastslår skatteminister Karsten Lauritzen.

17. december 2015

Aftale om elbiler justeres

Regeringen og et flertal i Folketinget vil udskyde det loft over afgiftsrabatten på 800.000 kr., som var en del af aftalen om elbiler.