Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

1. juli 2016

Øget åbenhed om statsstøtte til virksomheder

Et nyt statsstøtteregister for bl.a. miljø- og energiafgifter skal skabe større åbenhed om statsstøtte i EU. Fremover skal alle medlemslande derfor indberette oplysninger om tildelt statsstøtte til EU-Kommissionen.

14. juni 2016

Skatteminister: Vi skal investere i skattevæsenet

SKAT står i de kommende år over for en række store udfordringer. Samtidig er der behov for at sikre, at der er de fornødne ressourcer og kompetencer på længere sigt. Skatteminister Karsten Lauritzen varsler derfor investeringsplan efter sommerferien.

14. juni 2016

Mød skatteministeren på Folkemødet 2016

Karsten Lauritzen deltager sædvanen tro på Folkemødet i Allinge i dagene 16.-18. juni 2016. Udover klassiske paneldebatter kan du høre skatteministeren fortælle røverhistorier fra Borgen, opleve ham som vært til EnergiBingo og få svar på dine spørgsmål til PodKarsten LIVE.

10. juni 2016

Frygt for store advokatregninger skal ikke afholde borgere fra at klage

En årlig redegørelse fra SKAT viser, at statens udgifter til omkostningsgodtgørelse til borgere og virksomheder i skattesager udgjorde knap 120 mio. kr. sidste år. Skatteministeren glæder sig over, at ordningen virker efter hensigten – og snart udvides.

6. juni 2016

Skatteminister: Solid juridisk rådgivning vigtig i ekstraordinære sager

Redegørelse viser, at udgifterne til myndighedernes generelle brug af Kammeradvokaten ligger stabilt, mens udgifterne til bistand i særlige sager er steget. Skatteminister Karsten Lauritzen mener, at det er fornuftigt med kompetent rådgivning i komplekse sager som gældsinddrivelse og ejendomsvurderinger.

30. maj 2016

Danskerne vælger i højere grad nye spiltyper

Danskerne benytter sig i stigende grad af nye spiltyper såsom væddemål og onlinekasino. Liberaliseringen af spil har på flere områder været en succes, mener skatteminister Karsten Lauritzen.

2. maj 2016

Skatteminister: Vi ønsker et stærkt frivilligt foreningsdanmark

Svingende indtægter fra monopolspil gør livet sværere for de mange frivillige foreninger over hele landet, som lever af udlodningsmidler. Det er Karsten Lauritzens ønske at sikre foreningsdanmark et mere stabilt fundament.

11. april 2016

Skatteminister vil sætte ind over for misbrug af kommanditselskaber til skatteunddragelse

En ny undersøgelse fra SKAT konkluderer, at det er muligt at misbruge danske kommanditselskaber til skatteunddragelse i udlandet. Skatteminister Karsten Lauritzen vil inden sommeren have klarlagt, hvad der kan gøres for at dæmme op for problemet. Er der behov for lovgivning, vil det blive fremsat allerede i næste folketingssamling.

30. marts 2016

Bedre data skal give mere retvisende ejendomsvurderinger

Skatteministeriet oversendt et aktstykke til at gennemføre en række større dataprojekter til Finansudvalget. Et forbedret datagrundlag er helt centralt, hvis målet om mere retvisende ejendomsvurderinger skal indfries.

21. marts 2016

Skatteminister: Gevinsten ved at være i arbejde er stadig for lille

Ny analyse fra Skatteministeriet viser, at det i stigende grad kan betale sig at arbejde. Skatteminister Karsten Lauritzen understreger, at gevinsten ved at være i arbejde stadig er for lille for mange borgere. Derfor er regeringen klar til yderligere reformer.