Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

Nyhed 24. april 2015

Regeringens skattelypakke vedtaget

Skattely Et flertal i Folketinget har vedtaget regeringens ambitiøse skattelypakke, som skal dæmme op for brugen af skattely.

Nyhed 24. april 2015

Historisk ministererklæring mellem Slesvig-Holsten og Danmark underskrevet

Grænsesamarbejde Slesvig-Holstens ministerpræsident Torsten Albig og skatteminister Benny Engelbrecht underskrev fredag eftermiddag en historisk ministererklæring om vækst og erhvervsudvikling i det dansk-tyske grænseland. Erklæringen ledsages af en handleplan, som adresserer en række udfordringer i grænselandet.

Nyhed 17. april 2015

Aggressiv skatteplanlægning er en fælles udfordring for i- og u-lande

Internationalt Skatteministeren deltog ved en paneldebat under Verdensbankens forårsmøde fredag. Ministerens hovedbudskab var, at aggressiv grænseoverskridende skatteplanlægning ikke er et problem, som kan løses af de enkelte lande. Det skal ske i fællesskab.

Nyhed 16. april 2015

Danske ministre deltager ved Verdensbankens forårsmøde

Internationalt Skatteminister Benny Engelbrecht og handels- og udviklingsminister Mogens Jensen deltager ved Verdensbankens årlige forårsmøde i Washington DC, der begynder fredag og slutter søndag. Verdensbankens forårsmøde i Washington fokuserer på udviklingslandenes økonomi, og hvordan landene undgår at blive udnyttet til aggressiv skatteplanlægning.

Nyhed 15. april 2015

Sort arbejde til debat på ungdomsuddannelser

Sort arbejde Ny undersøgelse viser, at unge er mere tilbøjelige til at acceptere sort arbejde, end befolkningen i sin helhed. Det er bekymrende, mener skatteministeren. Derfor er han taget ud for at møde de unge på en række af landets ungdomsuddannelser for at lægge arm med dem om deres holdning til sort arbejde og for at diskutere det, at bidrage til samfundet gennem skatten, i det hele taget.

Nyhed 10. april 2015

SKAT lancerer vejledning til crowdfunding

SKAT Mange iværksættere oplever problemer i forsøget på at finde rundt i reglerne for at finansiere en god idé ved hjælp af crowdfunding. SKAT lancerer nu derfor en enkel vejledning på skat.dk, som skal hjælpe iværksættere, der overvejer at finansiere deres nystartede projekt gennem crowdfunding.

Nyhed 10. april 2015

Tre år med regeringens indsats mod social dumping

Ministeren Regeringens indsats mod social dumping blev igangsat i 2012. SKAT har siden da afdækket fejl for mere end 200 mio. kr. I 2015 intensiveres indsatsen yderligere.

Nyhed 10. april 2015

Skatteministeren udfordrer elever på skatten

Ministeren Skatteminister Benny Engelbrecht startede fredag en tour rundt i landet, hvor han skal besøge en række af landets gymnasier og erhvervsuddannelser. Her skal han lægge arm med eleverne om deres holdning til sort arbejde og diskutere skat og skattebetaling i det hele taget.

Nyhed 9. april 2015

Skatteministeren deltog i kransenedlæggelse

Ministeren De første faldne, da Danmark blev besat af Nazityskland for 75 år siden, var tre overgendarmer fra Grænsegendarmeriet. Et korps, som i lighed med dagens toldere, skulle patruljere grænsen og forhindre smugleri.

Nyhed 27. marts 2015

Skattelypakken et skridt nærmere lov

Skattely Skatteminister Benny Engelbrecht kan nu se et af sine større initiativer rykke et stort skridt tættere på lov. Det sker, når regeringens ambitiøse skattelypakke i dag går til 1. behandling i Folketinget som en del af bestræbelserne på at bekæmpe skattely.