Skatteministeriet

Nyheder

Luk

Anbefal siden

Indtast modtagerens e-mailadresse og dit navn, samt en besked om hvorfor du synes, modtageren skal gøres opmærksom på denne side.

Luk

Siden er sendt!

Du har nu sendt siden:
Nyheder

1. september 2015

Skatteministeren offentliggør Retssikkerhedspakke I

Skatteminister Karsten Lauritzen offentliggør i dag Retssikkerhedspakke I – Ret og Rimelighed. Pakken indeholder en række elementer, som skal styrke skatteydernes retssikkerhed og bidrage til at genoprette tilliden til SKAT.

28. august 2015

Skatteministeren: Positivt hvis Rigsrevisionen undersøger SKAT

Skatteminister Karsten Lauritzen håber, at Rigsrevisionen vælger at undersøge SKATs kontrol med refusioner af udbyttebeskatning. Ministeren ønsker fuld åbenhed om sagen.

27. august 2015

Ændring af rentetillæg for afregning af selskabsskat

Udviklingen med negative renter har skabt udfordringer i forhold til virksomhedernes forrentning af indbetalinger til SKAT. Derfor ændres renterne for afregning af selskabsskat mv. Renterne bliver mere aktuelle, og skattekontoen får et loft på 200.000 kr.

26. august 2015

Skatteminister: Undersøgelse skal ligge klar om fire uger

SKAT og Skatteministeriets interne revision undersøger, hvordan formodet økonomisk kriminalitet for 6,2 milliarder kroner er foregået. Skatteminister Karsten Lauritzen har bedt om, at undersøgelsen ligger klar på hans bord om senest fire uger.

26. august 2015

BoligJobordningen er vedtaget i Folketinget

Regeringen vedtog i dag at genindføre BoligJobordningen med støtte fra Dansk Folkeparti, Alternativet, Socialistisk Folkeparti og De Konservative. Ordningen genindføres med virkning fra 1. januar i år.

21. august 2015

Skatteminister vil se på selskabers adgang til omkostningsgodtgørelse

Skatteminister Karsten Lauritzen vil se på behovet for at ændre reglerne om omkostningsgodtgørelse til skattepligtige selskaber og fonde. Initiativet er en del af Retssikkerhedspakke I.

29. juni 2015

Karsten Lauritzen er ny skatteminister

Mandag kl. 13.30 overdrog Benny Engelbrecht (S) Skatteministeriet til sin efterfølger Karsten Lauritzen (V).

19. maj 2015

Effekten af kontrol på privat grund skal opgøres

SKAT gennemfører kontrol af byggearbejder på privat grund som en del af indsatsen for at bekæmpe sort arbejde og social dum-ping. Skatteministeren har, for at opgøre effekten heraf, nu bedt SKAT om at registrere antallet af bødesager som følge af kontrollen.

19. maj 2015

Følg Skatteministeriet på Twitter

Vi begrænser os normalt ikke til 140 tegn, når vi kommunikerer om lovforslag, nye analyser, rapporter og udsender pressemeddelelser. Men fra i dag tweeter Skatteministeriet med profilen @skmdk

11. maj 2015

Regeringens samlede vækstinitiativer på skatteområdet

Regeringen har fremlagt et samlet vækstudspil, der vil skabe bedre vilkår for virksomheder og iværksættere. På skatteområdet omhandler de konkrete vækstinitiativer blandt andet en lempelse af skattereglerne for afskrivning af investeringer i forskning og udvikling samt en lempet model for succession til erhvervsdrivende fonde. Derudover ønsker regeringen ikke at indføre reklameafgiften.